17/2/18

2ο UNDERGROUND PMS ...


Η ΦΙΛΜΠΑ (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας), ανακοινώνει την διοργάνωση του 2oυ Underground PMS την Κυριακή 04 Μαρτίου 2018 στο 2ο υπόγειο Parking της Veso Mare. 
Μετά την επιτυχία της πρώτης εκδοχής το 2017 στον ίδιο χώρο, με αφορμή την συμπλήρωση των 20 χρόνων από την ίδρυση της ΦΙΛΜΠΑ, ο κόσμος της μηχανοκίνησης έθεσε ως στόχο την καθιέρωση και αυτής της Εκδήλωσης.  
Και το 2ο  UNDERGROUND PMS θα δώσει μια άλλη πνοή στον χώρο της βελτίωσης, με την στατική παρουσίαση  ιδιαίτερων οχημάτων που μπορεί το κοινό θα μπορεί να απολαύσει εντελώς δωρεάν. 
Στο 2ο UNDERGROUND PMS, μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής όλα τα αυτοκίνητα στην Οργανωτική Επιτροπή και να επιζητήσουν την μαγική πρόσκληση Συμμετοχής, αφού ο αριθμός του μετεχόντων είναι περιορισμένος. 
Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε: ΕΔΩ!  
Στόχος και σκοπός της Εκδήλωσης είναι η αναβάθμιση της οδηγικής παιδείας του συνόλου,  η διάδοση του Ήθους και του Πολιτισμού σε σχέση με τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό αλλά και η ανάπτυξη της Τουριστικής κίνησης της περιοχή μας. 
Η Οργανωτική Επιτροπή της ΦΙΛΜΠΑ εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες της,  για την υποστήριξη και την βοήθεια που παρέχει η VESO MARE Πάτρας. 
Το 2ο UNDERGROUND PMS είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Αλκίνοου.