Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο κόσμος του PICK γυρίζει ανάποδα ...


Στους ρυθμούς του PICK κινείται πλέον όλη η Πάτρα, καθώς η πόλη μετρά αντίστροφα για το 9ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ το οποίο θα διεξαχθεί στις 16-17 Σεπτεμβρίου 2017.
Ο τεχνικός και ο συμπληρωματικός κανονισμός έχουν αναρτηθεί ήδη στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.pickpatras.gr)  και του  Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών ( www.aop.gr) και την Ομοσπονδία Μηχανοκινήτου Αθλητισμού Ελλάδος , (http://www.omae-epa.gr/) όπου όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες.
Ήδη το ενδιαφέρον για συμμετοχή στους αγώνες είναι πολύ έντονο και όλα δείχνουν ότι το 9ο PICK θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο από πλευράς συμμετοχών τόσο Ελλήνων όσο και ξένων οδηγών.
Όσοι οδηγοί επιθυμούν να πάρουν μέρος στη διοργάνωση, η οποία είναι από τις μεγαλύτερες του μηχανοκίνητου Αθλητισμού μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή αφού οι εγγραφές ξεκίνησαν από τις 4 Ιουλίου 2017!
Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 08/09/2017 (17.00).
Κι εφέτος η Οργανωτική Επιτροπή του 9ου Διεθνούς Σιρκουί Καρτ (Patras International Circuit for Kart – P.I.C.K.) αποφάσισε το κόστος της συμμετοχής στους αγώνες να παραμείνει στα ίδια με τα περσινά επίπεδα ενώ ισχύει και πάλι όσοι οδηγοί υποβάλουν αίτηση μέχρι και τις 11 Αυγούστου να έχουν έκπτωση 30%.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για την κατηγορία ΜΙΝΙ το παράβολο συμμετοχής θα είναι ΔΩΡΕΑΝ όπως και πέρυσι.
Στους αγώνες γίνονται δεκτά καρτ των παρακάτω κατηγοριών: 60 ΜΙΝΙ , D CUP, ROTAX SENIOR MAX ,  ROTAX DD2 MAX και ΚZ2-KZ3 .
Οι ημερομηνίες και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα ανακοινώσεων του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (www.pickpatras.gr), του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών (www.aop.gr) και την Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (www.omae-epa.gr ).
Κατεβάστε από ΕΔΩ την φόρμα συμμετοχής. 
Οι μέρες περνούν και το 9ο PICK ΛΟΥΞ-COLA plus n’ light πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα στο κέντρο της Πάτρας!
Με απώτερο σκοπό το καλύτερο δυνατό θέαμα, την διασκέδαση των επισκεπτών και όλων όσοι παρακολουθήσουν τους αγώνες τηλεοπτικά από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά φυσικά και την ευχαρίστηση όλων των οδηγών, η οργανωτική επιτροπή του PICK ετοιμάζει για φέτος διάφορες αλλαγές ως προς το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.
Μία σημαντική αλλαγή θα είναι φέτος η αλλαγή της εκκίνησης η οποία θα είναι αριστερόστροφη στο πάνω μέρος της Πλατείας Γεωργίου, εκεί όπου «χτυπά» η καρδιά του PICK εδώ και 8 ολόκληρα χρόνια.
Οι εργασίες το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι πυρετώδεις από όλους όσοι εμπλέκονται στην διοργάνωση τόσο στην Πλατεία όσο και στα … ορμητήρια του PICK, ενώ υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις για τις συμμετοχές ολοκληρώνονται στις 8 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, τη δυνατότητα προβολής μέσα από αυτήν και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ http://www.pickpatras.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ρυμουλκούμενα - Τρέιλερ ...

Μια τελευταία ρύθμιση στο ζήτημα έκδοσης στοιχείων κυκλοφορίας για χρήση οχημάτων κατηγορίας Ο1 και Ο2 (ρυμουλκούμενα - τρέιλερ), συμπεριλαμβανομένων και των ειδικής χρήσεως ειδικού σκοπού μη μεταφοράς εμπορευμάτων, ενεργοποιεί το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με σχετική τροπολογία. Με τη νέα νομοθετική διάταξη παρέχεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ρυμουλκούμενων – τρέιλερ, που είχαν παλαιότερα τεθεί νόμιμα σε κυκλοφορία με ειδικά σημειώματα ρυμούλκησης (Ε.Σ.Ρ.) και δεν είχαν εκδώσει στοιχεία κυκλοφορίας εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας  που προέβλεπε η υπ’ αρ. 2805/2021 Υπουργική Απόφαση (δηλαδή, μέχρι 29/12/2023), να εκδώσουν στοιχεία κυκλοφορίας (άδεια και πινακίδες), κατόπιν καταβολής παραβόλου, ύψους 200 ευρώ και εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε μηνών, μετά τη δημοσίευσή της σε ΦΕΚ. Επιπλέον, με σκοπό τη διευκόλυνση της ομαλής και απρόσκοπτης διεκπεραίωσης των εργασιών των πολιτών, παρέχεται η δυνατότητα τουλάχιστον έως τέλος Σεπτεμβρίου 2024, να  τίθενται νομίμως σε κ

Ευχές Α.Λ.Α.Κ. ...

 

Νέο Δ.Σ. στην ΑΛΜΑ Αιγίου ...

Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 21/4/2024, το αθλητικό σωματείο μηχανοκίνητου αθλητισμού ΑΛΜΑ Αιγίου ανακοινώνει τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η νέα διοικητική ομάδα διαμορφώνεται ως εξής: Πρόεδρος: Μπουροθανασόπουλος Χαράλαμπος Αντιπρόεδρος: Σωτηρόπουλος Νικόλαος Γραμματέας: Τσερετζούλιας Θεοφάνης Ταμίας: Σουφλής Στάικος Μέλη: Λύρος Νικόλαος, Γκουλεμάνης Κωνσταντίνος, Δημουλάς Ανδρέας Η αποστολή του νέου Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη διετία είναι να αναλάβουν τη διοργάνωση των αγώνων που ορίζονται από την ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού, ΟΜΑΕ. Φέτος για το 2024, στο σωματείο του Αιγίου ανατέθηκαν τρεις μεγάλες διοργανώσεις. Η επιτυχημένη  SEAJETS Ανάβαση Αρχαίας Αιγείρας τον περασμένο Μάρτιο, η οποία είχε μεγάλη απήχηση και προβολή για την περιοχή. Ο επόμενος αγώνας είναι 1 και 2 Ιουνίου το καθιερωμένο 11ο Rally Sprint Αιγίου που προσμετρά στο κύπελλο αυτοκινήτων και στο πρωτάθλημα ιστορικών. Μία διοργάνωση στολίδι για την μηχα