Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

SEAJETS Ενιαίο Σ.Ο.Α.Α. ...


Τη δυναμική του ως προς την αναβάθμιση των ελληνικών αγώνων έδειξε το SEAJETS Ενιαίο ΣΟΑΑ (Skoda Fabia) με την επιτυχημένη πρεμιέρα στην 16η Ανάβαση Δημητσάνας-Ζυγοβιστίου. Οι 15 οδηγοί που συμμετείχαν στο εναρκτήριο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό οδηγικά, ενώ τα Skoda Fabia 1.2 TSI απέδειξαν πως μπορούν να αποτελέσουν πόλο έλξης για τους θεατές και να αυξήσουν το ενδιαφέρον. 

Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου θα ήθελε να διευκρινίσει πως τα ελάχιστα κενά που δημιουργήθηκαν στη διοργάνωση και την ομαλή διεξαγωγή του Ενιαίου Πρωταθλήματος, έχουν ήδη τεθεί επί τάπητος, από κοινού με την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και την Επιτροπή Αγώνων, προκειμένου να υπάρξουν οι ανάλογες διευκρινίσεις. 
Σε σύντομο χρονικό διάστημα και αρκετά πριν από τη συνέχεια του πρωταθλήματος με την Ανάβαση Πορταριάς αλλά και την πρεμιέρα του SEAJETS Rally Cup Ενιαίο Skoda ΣΟΑΑ με το Ράλι Σπριντ Αγίου Μερκουρίου, ο Σύνδεσμος θα ανακοινώσει τις σχετικές βελτιώσεις στον Τεχνικό Κανονισμό και την Προκήρυξη των δύο θεσμών. 
Παράλληλα διευκρινίζεται σχετικά με το χρηματικό έπαθλο του χορηγού του πρωταθλήματος, της SEAJETS, πως αφορά κάθε αγωνιστικό Σαββατοκύριακο στο σύνολό του και αθροιστικά για τους δύο αγώνες που περιλαμβάνει αυτό.


Κατά συνέπεια, με βάση το αθροιστικό αποτέλεσμα του 1ου αγωνιστικού Σαββατοκύριακου και σε ό,τι αφορά την κατηγορία των κάτω των 30 ετών, τα χρηματικά έπαθλα απονέμονται ως εξής: 

1ος Στράτος Κυρλαγκίτσης 1.000€
2ος Panagiotis Roustemis 600€
3ος Γιάννης Χαραλαμπόπουλος 400€
4ος Γιάννης Ποτουρίδης 300€
5ος Φίλιππος Καλέσης 200€
6ος Ταξιάρχης Ασημακόπουλος 100€

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ρυμουλκούμενα - Τρέιλερ ...

Μια τελευταία ρύθμιση στο ζήτημα έκδοσης στοιχείων κυκλοφορίας για χρήση οχημάτων κατηγορίας Ο1 και Ο2 (ρυμουλκούμενα - τρέιλερ), συμπεριλαμβανομένων και των ειδικής χρήσεως ειδικού σκοπού μη μεταφοράς εμπορευμάτων, ενεργοποιεί το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με σχετική τροπολογία. Με τη νέα νομοθετική διάταξη παρέχεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ρυμουλκούμενων – τρέιλερ, που είχαν παλαιότερα τεθεί νόμιμα σε κυκλοφορία με ειδικά σημειώματα ρυμούλκησης (Ε.Σ.Ρ.) και δεν είχαν εκδώσει στοιχεία κυκλοφορίας εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας  που προέβλεπε η υπ’ αρ. 2805/2021 Υπουργική Απόφαση (δηλαδή, μέχρι 29/12/2023), να εκδώσουν στοιχεία κυκλοφορίας (άδεια και πινακίδες), κατόπιν καταβολής παραβόλου, ύψους 200 ευρώ και εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε μηνών, μετά τη δημοσίευσή της σε ΦΕΚ. Επιπλέον, με σκοπό τη διευκόλυνση της ομαλής και απρόσκοπτης διεκπεραίωσης των εργασιών των πολιτών, παρέχεται η δυνατότητα τουλάχιστον έως τέλος Σεπτεμβρίου 2024, να  τίθενται νομίμως σε κ

Ευχές Α.Λ.Α.Κ. ...

 

Νέο Δ.Σ. στην ΑΛΜΑ Αιγίου ...

Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 21/4/2024, το αθλητικό σωματείο μηχανοκίνητου αθλητισμού ΑΛΜΑ Αιγίου ανακοινώνει τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η νέα διοικητική ομάδα διαμορφώνεται ως εξής: Πρόεδρος: Μπουροθανασόπουλος Χαράλαμπος Αντιπρόεδρος: Σωτηρόπουλος Νικόλαος Γραμματέας: Τσερετζούλιας Θεοφάνης Ταμίας: Σουφλής Στάικος Μέλη: Λύρος Νικόλαος, Γκουλεμάνης Κωνσταντίνος, Δημουλάς Ανδρέας Η αποστολή του νέου Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη διετία είναι να αναλάβουν τη διοργάνωση των αγώνων που ορίζονται από την ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού, ΟΜΑΕ. Φέτος για το 2024, στο σωματείο του Αιγίου ανατέθηκαν τρεις μεγάλες διοργανώσεις. Η επιτυχημένη  SEAJETS Ανάβαση Αρχαίας Αιγείρας τον περασμένο Μάρτιο, η οποία είχε μεγάλη απήχηση και προβολή για την περιοχή. Ο επόμενος αγώνας είναι 1 και 2 Ιουνίου το καθιερωμένο 11ο Rally Sprint Αιγίου που προσμετρά στο κύπελλο αυτοκινήτων και στο πρωτάθλημα ιστορικών. Μία διοργάνωση στολίδι για την μηχα