Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

3trc Καρυές Σπάρτη ...


Θετικά είναι τα σχόλια και οι αντιδράσεις για το νέο χώρο που θα διεξαχθεί  ο 3ος γύρος του Επάθλου TRC  από την ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ στη περιοχή των Καρυών στις 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017.
Με το άνοιγμα των συμμετοχών οι αγωνιζόμενοι δείχνουν την διάθεσή τους   να λάβουν μέρος στον αγώνα. ( έναρξη συμμετοχών 16/6 λήξη 23/6 πληροφορίες στη σελίδα TRCup.gr. και στο  6937123111 – Δήλωση  συμμετοχής: e-mail lamlam2186@hotmail.gr  –   fax: 27310 22726. )
Η διαδρομή μήκους 2 χιλιομέτρων με τις 21  στροφές, έχουν σχεδιαστεί  με γνώμονα την ασφάλεια  αγωνιζομένων και  θεατών αλλά και το ελάχιστο κόστος από πλευράς φθορών των οχημάτων.
Όλη η διαδρομή είναι επίπεδη, με άριστο οδόστρωμα και ο θεατής βλέπει συνεχώς το αυτοκίνητο.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε δυο σκέλη των δύο γύρων  και το κάθε σκέλος έχει μήκος 3,75 χλμ.
Στον αγώνα προσμετρά ο χρόνος και των τεσσάρων περασμάτων.
Σε περίπτωση εγκατάλειψης στο 1ο σκέλος ο αγωνιζόμενος έχει την δυνατότητα συμμετοχής στο 2ο χωρίς όμως χρόνο κατάταξης.


Λόγω του ότι ο χώρος είναι νέος και μετά από συζητήσεις με αγωνιζόμενους το Σαββατοκύριακο 24-25 ΙΟΥΝΙΟΥ όποιος αγωνιζόμενος επιθυμεί μπορεί χωρίς κανένα κόστος να κάνει τις δοκιμές του με αγωνιστικό αυτοκίνητο.
Από την Δευτέρα και μέχρι το τέλος του τεχνικού ελέγχου Σάββατο 1 ΙΟΥΛΙΟΥ η αναγνώριση της διαδρομής θα γίνεται με ΙΧ αυτοκίνητο.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ρυμουλκούμενα - Τρέιλερ ...

Μια τελευταία ρύθμιση στο ζήτημα έκδοσης στοιχείων κυκλοφορίας για χρήση οχημάτων κατηγορίας Ο1 και Ο2 (ρυμουλκούμενα - τρέιλερ), συμπεριλαμβανομένων και των ειδικής χρήσεως ειδικού σκοπού μη μεταφοράς εμπορευμάτων, ενεργοποιεί το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με σχετική τροπολογία. Με τη νέα νομοθετική διάταξη παρέχεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ρυμουλκούμενων – τρέιλερ, που είχαν παλαιότερα τεθεί νόμιμα σε κυκλοφορία με ειδικά σημειώματα ρυμούλκησης (Ε.Σ.Ρ.) και δεν είχαν εκδώσει στοιχεία κυκλοφορίας εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας  που προέβλεπε η υπ’ αρ. 2805/2021 Υπουργική Απόφαση (δηλαδή, μέχρι 29/12/2023), να εκδώσουν στοιχεία κυκλοφορίας (άδεια και πινακίδες), κατόπιν καταβολής παραβόλου, ύψους 200 ευρώ και εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε μηνών, μετά τη δημοσίευσή της σε ΦΕΚ. Επιπλέον, με σκοπό τη διευκόλυνση της ομαλής και απρόσκοπτης διεκπεραίωσης των εργασιών των πολιτών, παρέχεται η δυνατότητα τουλάχιστον έως τέλος Σεπτεμβρίου 2024, να  τίθενται νομίμως σε κ

Ευχές Α.Λ.Α.Κ. ...

 

Νέο Δ.Σ. στην ΑΛΜΑ Αιγίου ...

Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 21/4/2024, το αθλητικό σωματείο μηχανοκίνητου αθλητισμού ΑΛΜΑ Αιγίου ανακοινώνει τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η νέα διοικητική ομάδα διαμορφώνεται ως εξής: Πρόεδρος: Μπουροθανασόπουλος Χαράλαμπος Αντιπρόεδρος: Σωτηρόπουλος Νικόλαος Γραμματέας: Τσερετζούλιας Θεοφάνης Ταμίας: Σουφλής Στάικος Μέλη: Λύρος Νικόλαος, Γκουλεμάνης Κωνσταντίνος, Δημουλάς Ανδρέας Η αποστολή του νέου Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη διετία είναι να αναλάβουν τη διοργάνωση των αγώνων που ορίζονται από την ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού, ΟΜΑΕ. Φέτος για το 2024, στο σωματείο του Αιγίου ανατέθηκαν τρεις μεγάλες διοργανώσεις. Η επιτυχημένη  SEAJETS Ανάβαση Αρχαίας Αιγείρας τον περασμένο Μάρτιο, η οποία είχε μεγάλη απήχηση και προβολή για την περιοχή. Ο επόμενος αγώνας είναι 1 και 2 Ιουνίου το καθιερωμένο 11ο Rally Sprint Αιγίου που προσμετρά στο κύπελλο αυτοκινήτων και στο πρωτάθλημα ιστορικών. Μία διοργάνωση στολίδι για την μηχα