Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιστολές για τους αγώνες Regularity ...


Με αφορμή την διοργάνωση των διεθνών αγώνων «Hellenic Regularity Classic Rally» (Λουτράκι,  6-7 Μαΐου 2017) και «Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδος» (Λάρισα, 13-15 Οκτωβρίου 2017) από την ΟΜΑΕ και την σύμπτωσή τους με τα, «8ο  Nafplio - Moreas Historic Rally» (6-7 Μαΐου 2017, λέσχη AC3 της ΕΟΦΙΛΠΑ) και «24 Ώρες Ελλάδα» (14-15 Οκτωβρίου 2017, λέσχη ΣΙΣΑ της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ) αντιστοίχως, ομάδα αγωνιζομένων απέστειλε επιστολή προς την Ομοσπονδία, εκφράζοντας τον εύλογο προβληματισμό τους και τις γενικότερες θέσεις τους για το σίγουρα άβολο για όλους, συμμετέχοντες και οργανωτές, αυτό γεγονός.
Χωρίς περεταίρω σχόλια παραθέτουμε, τόσο την επιστολή των αγωνιζόμενων, όσο και την απάντηση του Προέδρου της ΟΜΑΕ σε αυτή. Η παρακάτω αλληλογραφία έχει κοινοποιηθεί και στην Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ.


Απάντηση Ο.Μ.Α.Ε. ...
Απάντηση Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ ...

Προς Κυρίες και Κυρίους,

Αντωνάτου Χριστίνα, Αντωνόπουλο Παντελή, Βασιλόπουλο Πέτρο, Γεωργακόπουλο Γιώργο, Δρουλίσκο Αλέξη, Ζαχόπουλο Γιώργο, Καλλίτση Μάιρα, Καρούμπα Γιάννη, Κατσαούνη Γιάννη, Κονταράτο Θέμη, Λάγγα Γιώργο, Λεβή Νισσήμ, Μανσόλα Μαθιό, Μουστάκα Νικόλα, Μουστάκα Σπύρο, Μπέντα Βασίλη, Ποριώτη Νικόλαο, Ποριώτη Παύλο, Τσιτσιλώνη Κωνσταντίνο, Χανιώτη Δημήτρη, Χειμώνα Λίλιαν

Αγαπητές/οι φίλες και φίλοι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε καταρχάς για την αγάπη και την στήριξη στην  Ελληνική Ομοσπονδία Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας μέσω της από 11/4/2017 επιστολής σας και για το ενδιαφέρον σας να λάβετε μέρος σε όσο το δυνατόν περισσότερες εκδηλώσεις μας.
Σεβόμενοι τη θέλησή Σας να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις και των δύο Ομοσπονδιών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την έγκαιρη κατάρτιση και ανακοίνωση του Ετήσιου Προγράμματος Εκδηλώσεων των Σωματείων Μελών της, καλεί αυτά να αποστείλουν το συντομότερο δυνατόν και πάντως όχι πέραν της 31ης Οκτωβρίου, το ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων των, ορίζοντας ταυτόχρονα και την εκδήλωση που επιθυμούν να συμπεριληφθεί στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ REGULARITY RALLY Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας ελέγχει το πρόγραμμα και συντονίζει την αποφυγή τυχόν αλληλοκαλύψεων εκδηλώσεων μεταξύ των Σωματείων Μελών και την 1η Νοεμβρίου εκάστου έτους αναρτάται αυτό στις ιστοσελίδες της Ομοσπονδίας προς ενημέρωση όλων (συμπεριλαμβανομένης  της ΟΜΑΕ) και παράλληλα γνωστοποιείται στη FIVA.
Συνεπώς, η μετάθεση των προγραμματισμένων εκδηλώσεων μετά την ανάρτηση του προγράμματος είναι ένα σύνθετο θέμα διότι επιφέρει διαρθρωτικές ανωμαλίες στις  εκδηλώσεις των Σωματείων Μελών. Επιπρόσθετα, από την ανάρτηση του προγράμματος και μέχρι τις 31/12/2016 δεν υπεβλήθει κανένα αίτημα τροποποίησης ημερομηνίας εκδήλωσης.
Τέλος, από πλευράς Ελληνικής Ομοσπονδίας Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας δεν υπάρχει καμία αντίρρηση κατά τη χρονική περίοδο της κατάρτισης του προγράμματος να υπάρξει συνεργασία με την ΟΜΑΕ προκειμένου να αποφευχθεί η αλληλοκάλυψη εκδηλώσεων αλλά πάντα με πρωταρχικό γνώμονα την διευκόλυνση των Σωματείων Μελών μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με 97 η 22η Ανάβαση Κύμης ...

Η πόλη της Κύμης κινείται σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς στις 25 και 26 Μαΐου θα φιλοξενήσει τον τρίτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, καθώς και το δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Crosscar. Η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος” ως είθισται διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο Start Line, υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και διεξάγεται στην φημισμένη διαδρομή των 52 στροφών με αφετηρία το λιμάνι της Κύμης και τερματισμό λίγο πριν την ομώνυμη πόλη. Περνώντας στο αγωνιστικό κομμάτι, που είναι και το πιο σημαντικό, οι φετινές συμμετοχές έφτασαν τις 97 (!) και διακρίνονται για την ποιότητά τους σε όλες τις Ομάδες και Κλάσεις. Με αυτόν τον τρόπο οι πρωταγωνιστές του θεσμού για ακόμη μία χρονιά έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο πως αγαπούν την Ανάβαση Κύμης. Στην Ομάδα Ν , συναντάμε 23 συμμετοχές. Στην Κλάση Ν2, οι 12 αγωνιζόμενοι θα δώσουν τη δική τους μάχη για την επικράτηση, με τους Βίκτωρα και Πανάγγελο Ρέκκα, Κίμωνα Θέο, “ΑΣΤΡΙΟ” κα

BAJA GREECE 2024 - 11ο Rally Greece Offroad ...

Τέσσερις μέρες γεμάτες δράση, σκόνη και αδρεναλίνη στα βουνά της Δυτικής Μακεδονίας Με τη συμμετοχή 20 κορυφαίων αθλητών και ομάδων του μηχανοκίνητου αθλητισμού Offroad από ολόκληρο τον κόσμο, ξεκινά την Τετάρτη 22 Μαΐου στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς ο δεύτερος αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου BAJA, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Δυτικής Μακεδονίας και η δεύτερη μεγαλύτερη εκδήλωση μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα μετά το Ράλλυ Ακρόπολις. Το πρόγραμμα του BAJA GREECE 2024 - 11ο Rally Greece Offroad φέτος περιλαμβάνει τέσσερις μέρες γεμάτες δράση, με τους αγωνιζόμενους να καλούνται να καλύψουν 820+ χιλιόμετρα εκ των οποίων τα 560 είναι ειδικές διαδρομές σε υψόμετρο έως και 1.950 μέτρα, διασχίζοντας ιδιαίτερα απαιτητικές διαδρομές με σημεία που θυμίζουν WRC. Μάλιστα, ο αγώνας περιλαμβάνει και μια ειδική διαδρομή 165 χλμ., η όποια θα είναι και η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα διεξαχθεί και ο Εθνικός Αγώνας με διεθνείς συμμετοχές.

11ο Rally Sprint Αιγίου - Συμμετοχές ...