21/4/17

Επιστολές για τους αγώνες Regularity ...


Με αφορμή την διοργάνωση των διεθνών αγώνων «Hellenic Regularity Classic Rally» (Λουτράκι,  6-7 Μαΐου 2017) και «Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδος» (Λάρισα, 13-15 Οκτωβρίου 2017) από την ΟΜΑΕ και την σύμπτωσή τους με τα, «8ο  Nafplio - Moreas Historic Rally» (6-7 Μαΐου 2017, λέσχη AC3 της ΕΟΦΙΛΠΑ) και «24 Ώρες Ελλάδα» (14-15 Οκτωβρίου 2017, λέσχη ΣΙΣΑ της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ) αντιστοίχως, ομάδα αγωνιζομένων απέστειλε επιστολή προς την Ομοσπονδία, εκφράζοντας τον εύλογο προβληματισμό τους και τις γενικότερες θέσεις τους για το σίγουρα άβολο για όλους, συμμετέχοντες και οργανωτές, αυτό γεγονός.
Χωρίς περεταίρω σχόλια παραθέτουμε, τόσο την επιστολή των αγωνιζόμενων, όσο και την απάντηση του Προέδρου της ΟΜΑΕ σε αυτή. Η παρακάτω αλληλογραφία έχει κοινοποιηθεί και στην Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ.


Απάντηση Ο.Μ.Α.Ε. ...
Απάντηση Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ ...

Προς Κυρίες και Κυρίους,

Αντωνάτου Χριστίνα, Αντωνόπουλο Παντελή, Βασιλόπουλο Πέτρο, Γεωργακόπουλο Γιώργο, Δρουλίσκο Αλέξη, Ζαχόπουλο Γιώργο, Καλλίτση Μάιρα, Καρούμπα Γιάννη, Κατσαούνη Γιάννη, Κονταράτο Θέμη, Λάγγα Γιώργο, Λεβή Νισσήμ, Μανσόλα Μαθιό, Μουστάκα Νικόλα, Μουστάκα Σπύρο, Μπέντα Βασίλη, Ποριώτη Νικόλαο, Ποριώτη Παύλο, Τσιτσιλώνη Κωνσταντίνο, Χανιώτη Δημήτρη, Χειμώνα Λίλιαν

Αγαπητές/οι φίλες και φίλοι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε καταρχάς για την αγάπη και την στήριξη στην  Ελληνική Ομοσπονδία Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας μέσω της από 11/4/2017 επιστολής σας και για το ενδιαφέρον σας να λάβετε μέρος σε όσο το δυνατόν περισσότερες εκδηλώσεις μας.
Σεβόμενοι τη θέλησή Σας να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις και των δύο Ομοσπονδιών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την έγκαιρη κατάρτιση και ανακοίνωση του Ετήσιου Προγράμματος Εκδηλώσεων των Σωματείων Μελών της, καλεί αυτά να αποστείλουν το συντομότερο δυνατόν και πάντως όχι πέραν της 31ης Οκτωβρίου, το ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων των, ορίζοντας ταυτόχρονα και την εκδήλωση που επιθυμούν να συμπεριληφθεί στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ REGULARITY RALLY Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας ελέγχει το πρόγραμμα και συντονίζει την αποφυγή τυχόν αλληλοκαλύψεων εκδηλώσεων μεταξύ των Σωματείων Μελών και την 1η Νοεμβρίου εκάστου έτους αναρτάται αυτό στις ιστοσελίδες της Ομοσπονδίας προς ενημέρωση όλων (συμπεριλαμβανομένης  της ΟΜΑΕ) και παράλληλα γνωστοποιείται στη FIVA.
Συνεπώς, η μετάθεση των προγραμματισμένων εκδηλώσεων μετά την ανάρτηση του προγράμματος είναι ένα σύνθετο θέμα διότι επιφέρει διαρθρωτικές ανωμαλίες στις  εκδηλώσεις των Σωματείων Μελών. Επιπρόσθετα, από την ανάρτηση του προγράμματος και μέχρι τις 31/12/2016 δεν υπεβλήθει κανένα αίτημα τροποποίησης ημερομηνίας εκδήλωσης.
Τέλος, από πλευράς Ελληνικής Ομοσπονδίας Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας δεν υπάρχει καμία αντίρρηση κατά τη χρονική περίοδο της κατάρτισης του προγράμματος να υπάρξει συνεργασία με την ΟΜΑΕ προκειμένου να αποφευχθεί η αλληλοκάλυψη εκδηλώσεων αλλά πάντα με πρωταρχικό γνώμονα την διευκόλυνση των Σωματείων Μελών μας.