20/4/17

Ράλλυ Σπριντ Μολών Λαβέ ...


Το Αθλητικό Σωματείο "Λέσχη Αυτοκινήτου Σπάρτης" (Λ.Α.Σ.) διοργανώνει στις 29-30 Απριλίου το Ράλλυ Σπριντ Μολών Λαβέ 2017.
Ο αγώνας είναι ο 2ος γύρος του Κυπέλλου Χωμάτινων Ράλλυ 2017 και θα διεξαχθεί στη διαδρομή μήκους 10 χιλιομέτρων, που ξεκινά από τη θέση Ζυγός και τερματίζει στη Βαρβίτσα, έχοντας κατεύθυνση από το χωριό Καρυές προς τον Άγιο Πέτρο. Τα εξαιρετικά χώματα που Πάρνωνα, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στα ράλλυ, θα προσφέρουν για ακόμη μια φορά το ιδανικό πεδίο, ώστε οι συμμετέχοντες να προσφέρουν πολύ θέαμα σε όλους όσοι βρεθούν στην Ειδική Διαδρομή για να χειροκροτήσουν τα αγωνιστικά περάσματα. Η Ειδική Διαδρομή είναι κατά κύριο λόγο κατηφορική, ενώ διαθέτει και τεχνικά σημεία που αναμένεται για ακόμη φορά, να δημιουργήσουν διαφορές. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, οι απονομές των Επάθλων στους νικητές θα γίνουν στην Πλατεία του χωριού Καρυές, όπου κάθε χρόνο οι κάτοικοι προσφέρουν ζεστή φιλοξενία στον αγώνα. 
Το Ράλλυ Σπριντ Μολών Λαβέ έχει τη στήριξη του Δήμου Σπάρτης, των Νομικών προσώπων Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος,του Αθλητικού και Πολιτιστικού συλλόγου Καρυών, του Συλλόγου Αιμοδοσίας, του Συλλόγου Πυρασφάλειας, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, του Αθλητικού Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Σπάρτης, της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης και των επαγγελματιών της Λακωνίας