8/3/17

1ος Αγώνας Rotax Max Challenge ...


Στην πίστα καρτ των Μεγάρων θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, ο 1ος Αγώνας του Rotax Max Challenge με τον αριθμό των συμμετοχών να βρίσκονται στις 45. Το ενδιαφέρον είναι για ακόμα μία φορά αμείωτο, καθώς ο εναρκτήριος αγώνας του Rotax είναι πλέον γεγονός, πλησιάζει και οι ετοιμασίες για την μεγάλη ημέρα έχουν ήδη ξεκινήσει.
Οι 6 κατηγορίες που θα αγωνιστούν κατά παράδοση για ακόμα μία φορά είναι η Micro Max,  με 12 συμμετοχές, η Junior Max, με 6 συμμετοχές, η Senior Max, με 10 συμμετοχές, η Senior Max Masters, υποκατηγορία της Senior Max η DD2 Max, με 17 συμμετοχές και η DD2 Max Masters υποκατηγορία της DD2 Max. Οδηγοί, μηχανικοί και ομαδάρχες είναι ανανεωμένοι και έτοιμοι να υποδεχθούν τον 1ο  Αγώνα, που ανοίγει την αυλαία των Αγώνων Rotax για το έτος 2017. 
Η πίστα καρτ των Μεγάρων είναι πανέτοιμη να υποδεχθεί όλον τον κόσμο, ο καιρός την Κυριακή 12 Μαρτίου αναμένεται καλός και όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη αυτή ημέρα με τις πολλές και όμορφες εκπλήξεις. 
Σας περιμένουμε όλους, όπως και κάθε φορά, να περάσουμε μαζί μία ημέρα με ταχύτητα, συγκινήσεις και εξαιρετική οδήγηση στον 1ο Αγώνα Rotax Max Challenge. 

Be there…