21/2/17

Volvo Now ...


Το πρόγραμμα Volvo Now της σουηδικής φίρμας το οποίο προβλέπει πέντε χρόνια ολοκληρωμένων τεχνικών ελέγχων, πέντε χρόνια εγγύηση και πέντε χρόνια οδική βοήθεια χωρίς καμία επιπλέον χρέωση επανέρχεται για το 2017, εμπλουτισμένο περιλαμβάνοντας νέες εκδόσεις με αναβαθμισμένο τεχνολογικό εξοπλισμό οι οποίες διατίθενται σε προνομιακές τιμές. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι υπό την ισχύ του Volvo Now το συνολικό όφελος για τον πελάτη σε ορισμένες περιπτώσεις υπερβαίνει τα 5.000 ευρώ ενώ ειδικά για τα δωρεάν service, αυτό ισχύει ακόμα και σε περίπτωση μεταπώλησης του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της πενταετίας.
Σε ό,τι αφορά τις νέες εκδόσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα, η Volvo προσθέτει τις εκδόσεις Livtech για τα μοντέλα V40, V40 Cross Country, S60 και V60 οι που προσφέρουν πλούσιο πρόσθετο εξοπλισμό σε προνομιακές τιμές. 
Οι νέες εκδόσεις Livtech διαθέτουν επιπλέον καινοτόμα συστήματα τεχνολογίας όπως το σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος (Park Assist Pilot). Επίσης, διαθέτουν πίσω κάμερα παρκαρίσματος/οπισθοπορείας καθώς και σύστημα πλοήγησης με έγχρωμη οθόνη.
Διαθέσιμες επίσης είναι και κάποιες ξεχωριστές διακοσμητικές πινελιές που χαρίζουν στα μοντέλα πιο σπορ και δυναμική εμφάνιση. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι ανάλογα με το μοντέλο είναι διαθέσιμες επίσης αεροτομές, διακοσμητικά μαρσπιέ, πλαϊνές ποδιές κλπ.
Αναφορικά με τα πλεονεκτήματα του προγράμματος Volvo Now, σε σχέση με τις νέες εκδόσεις Livtech ενδεικτικά αναφέρεται ότι: 
Έτσι, υπό την ισχύ του Volvo Now, το V40 Τ3 1.5 Auto με το νέο βενζινοκινητήρα Drive E των 1.498 κ.εκ, ισχύος 152 ίππων που συνδυάζεται de facto με αυτόματο κιβώτιο, στην έκδοση Livtech, προσφέρεται με συνολικό όφελος ύψους έως και 4.250 ευρώ, όπως αυτό διαμορφώνεται από την προνομιακή τιμή του πρόσθετου εξοπλισμού και την αξία των πέντε ετών δωρεάν εγγύησης, σέρβις και οδικής βοήθειας. 
Έτσι, η προτεινόμενη λιανική τιμή για το V40 T3 1.5 Auto στην έκδοση Livtech διαμορφώνεται στα 27.995 ευρώ. Σημειώνεται ότι οι προτεινόμενες τιμές για το V40 T3 1.5 Auto στην έκδοση Kinetic Plus ξεκινούν από 22.500 ευρώ.
Στην περίπτωση του S60 T3 1.5 Auto με το ίδιο μηχανικό σύνολο το συνολικό όφελος, με το Volvo Now, ξεπερνά τα 3.900 ευρώ, με την αρχική τιμή της έκδοσης Livtech να διαμορφώνεται σε 31.625 ευρώ. 
Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι υπό την ισχύ του προγράμματος Volvo Now, η αρχική τιμή για το S60 T3 1.5 Auto, στην έκδοση Livstyl, ξεκινά από 27.325 ευρώ, με πέντε χρόνια δωρεάν εγγύηση, σέρβις και οδική βοήθεια.
Ανεξαρτήτως των νέων εκδόσεων για τις σειρές 40 και 60 και σε ό,τι αφορά το Volvo Now σε σχέση με τα άλλα μοντέλα της γκάμας, ενδεικτικά αναφέρεται ότι υπό την ισχύ του προγράμματος το δημοφιλές Volvo XC60 D4 στην έκδοση R-Design διατίθεται στην τιμή των 51.900 ευρώ, δηλαδή με όφελος που φτάνει τα 5.384 ευρώ, όπως αυτό διαμορφώνεται από την αξία της δωρεάν πενταετούς εγγύησης, σέρβις και οδικής βοήθειας παράλληλα με ειδική προωθητική ενέργεια της Volvo Car Hellas στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος. 
Oι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Volvo Now και τις προσφορές σε μοντέλα Volvo, μπορούν να απευθύνονται στο δίκτυο επισήμων εμπόρων της φίρμας σε όλη την Ελλάδα ή να επισκεφθούν το www.volvocars.gr