27/2/17

Τελετή Απονομής Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. ...


Η Ετήσια Τελετή Απονομής των Επάθλων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Regularity Ελληνικής Ομοσπονδίας Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου για το 2016, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σάββατου 18 Φεβρουαρίου 2017, στο κτίριο της ΦΙΛΠΑ.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κ. Κωνσταντίνος Μπουλμέτης, Διευθυντής του Γραφείου Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ενώ παρέστη και μεγάλος αριθμός δημοσιογράφων του ειδικού τύπου και συμμετέχοντες των εκδηλώσεων του πρωταθλήματος.
Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. κ. Δημήτρης Βερναρδάκης αναφέρθηκε στην επιτυχημένη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος του έτους 2016 και στην αναδιάρθρωση του για το 2017, όπου πλέον θα βραβεύονται οι τρεις πρώτοι της Γενικής Κατάταξης και οι πρώτοι κάθε κατηγορίας για μια πιο δίκαιη και πλουραλιστική κατανομή των βραβείων αλλά και την καθιέρωση της κατηγορίας Trophy Tour. Τέλος, ευχήθηκε σε όλους μια καλή πρωταθληματική χρονιά και κάλεσε τον κ. Μπουλμέτη να απονείμει τα έπαθλα στους νικητές.
Αφού ολοκληρώθηκαν οι βραβεύσεις, ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας που μοίρασε δώρα σε δύο τυχερούς. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την παράθεση γεύματος.
               
Νικητές  Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Regularity Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. 2016

ΟΔΗΓΟΙ

1oς ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ - ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 44
2oς ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ - ΚΥΡΟΔΗΜΟΣ ΦΩΤΗΣ 30
3oς ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ - ΠΑΛΑΒΙΔΗΣ ΜΑΝΟΣ 30
4oς ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ - ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 28
5oς ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ - ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 28
6oς ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 20

ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ

1oς ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ - ΚΑΟΥΤΣΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 44
2oς ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ - "TSIT" ΤΣΙΤΣΙΛΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 36
3oς ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ - ΠΑΛΑΒΙΔΗ ΜΑΡΙΑ 30
4oς ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ - ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 22
5oς ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 20
6oς ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ - ΑΣΤΡΑΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 20