Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Seajets 37ο Ράλλυ Παλάδιο ...


Το Αθλητικό Σωματείο "Start Line" ανακοινώνει την διεξαγωγή του 37ου Ράλλυ Παλάδιο το Σάββατο 5 Νοέμβριου, με επίκεντρο την Νέα Πέραμο και Χορηγό Ονομασίας την Seajets!
Λέγεται πως ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και με αυτό το σκεπτικό λειτούργησε η Οργανωτική Επιτροπή του 37ου Ράλλυ Παλάδιο, που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016. Η φετινή εκδοχή μάλιστα, περιλαμβάνει και Χορηγό Ονομασίας, καθώς η Εταιρεία "Seajets" θα βρεθεί για ακόμη μια φορά κοντά σε ένα σημαντικό γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αποδεικνύοντας ξανά εμπράκτως την αγάπη για το σπορ.
Το Seajets 37o Ράλλυ Παλάδιο, όπως είναι η φετινή του ονομασία, θα έχει για ακόμη μια χρονιά ως επίκεντρο τη Νέα Πέραμο Μεγάρων, που έχει στεγάσει επιτυχώς το επίκεντρο του αγώνα όχι μόνο πέρυσι, αλλά πολλές φορές στο παρελθόν και φέτος θα φιλοξενήσει ξανά τους χώρους Εκκίνησης, Τερματισμού, Service Park και Park Ferme. Ο αγώνας είναι απαράλλαχτος σε σχέση με πέρυσι, καθώς θα περιλαμβάνει συνολικά 7 Ειδικές Διαδρομές (Άνω Αλεποχώρι, Άγιος Ιωάννης, Μελετάκι). Οι Ειδικές Διαδρομές Άνω Αλεποχώρι (5,06 χιλιόμετρα) και 'Άγιος Ιωάννης (8,15 χιλιόμετρα) θα διεξαχθούν δύο φορές, ενώ το ταχύτατο Μελετάκι (7,98 χιλιόμετρα) θα περιλαμβάνει 3 περάσματα για τα πληρώματα, διαμορφώνοντας έτσι έναν αγώνα μήκους 50,36 αγωνιστικών χιλιομέτρων.
Το Seajets 37ο Ράλλυ Παλάδιο προσμετρά στο Περιφερειακό Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Κεντρικής Ελλάδος, αποτελώντας τον 5ο και τελευταίο γύρο του συγκεκριμένου θεσμού, ενώ ταυτόχρονα θα αποτελέσει τον επίλογο και για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων.
Για ακόμη  μια χρονιά, την προσπάθεια της Start Line θα στηρίξει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, αφού το Seajets 37ο Ράλλυ Παλάδιο θα βρίσκεται υπό την αιγίδα του Δήμου Μεγαρέων, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει την υποστήριξη του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, της Δημοτικής Κοινότητας και του Εμπορικού Συλλόγου Νέας Περάμου. 


Seajets 37ο ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟ - ΠPOΓPAMMA

Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής: Δευτέρα 17 Οκτωβρίου
Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής: Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, ώρα 22:00
Διανομή βιβλίου Διαδρομής (Road Book): Παρασκευή 28 Οκτωβρίου
Δημοσίευση πίνακα συμμετεχόντων: Τρίτη 1 Νοεμβρίου
Λήξη Αναγνωρίσεων: Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, ώρα 17:23  (με τη δύση του ηλίου)
Διοικητικός έλεγχος & Έλεγχος Εξακρίβωσης: Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, (ώρα 17:00-20:00 στο Ι.ΚΤΕΟ “Mr KTEO”, Γέφυρα Ασπροπύργου)
Διανομή εντύπων και αριθμών συμμετοχής: Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, (ώρα 17:00-20:00 στο Ι.ΚΤΕΟ “Mr KTEO”, Γέφυρα Ασπροπύργου)
1η Συνεδρίαση Αγωνοδικών: Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, ώρα 20:30 (ΚΤΕΟ Ασπροπύργου)
Δημοσίευση πίνακα εκκινούντων/ωράρια εκκίνησης:  Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, ώρα 21:00 (ΚΤΕΟ Ασπροπύργου)
Εκκίνηση αγώνα: Σάββατο 5 Νοεμβρίου, ώρα 09:00 (Λιμάνι Νέας Περάμου Μεγάρων)
Τερματισμός αγώνα:  Σάββατο 5 Νοεμβρίου, ώρα 16:08  (Λιμάνι Νέας Περάμου Μεγάρων)
Τελικός Τεχνικός Έλεγχος: Σάββατο 5 Νοεμβρίου (Χώρος τερματισμού)
Ανακοίνωση Κατάταξης: Σάββατο 5 Νοεμβρίου, ώρα 17:45  (Γραμματεία)
Απονομή Επάθλων: Σάββατο 5 Νοεμβρίου, ώρα 18:30 (Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Περάμου)


ΓPAMMATEIA TOY AΓΩNA-ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ & ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

• Μέχρι και την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016, στα γραφεία της Start Line (Φιλαδελφείας 7 & Κωνσταντινουπόλεως, Νέα Σμύρνη)
• την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 στο χώρο του Τεχνικού Ελέγχου (Ι.ΚΤΕΟ "Mr KTEO", Γέφυρα Ασπροπύργου)
• το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 από την εκκίνηση και μέχρι το τέλος του αγώνα στο Λιμάνι της Νέας Περάμου Μεγάρων, Εθνικής Αντιστάσεως 36 & Μόσχου, Νέα Πέραμος
Οι αγωνιζόμενοι πρέπει να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τη Γραμματεία του αγώνα για να παραλαμβάνουν τα δελτία πληροφοριών.

Πληροφορίες: Τηλ./Fax: 2109812341, 2109821069, 6944 308148 (Νίκος Πασαλής), 6977 660565 (Δημήτρης Χιωτίδης)
Email: startline@techlink.gr
Site:  www.startline.gr 
www.facebook.com/StartLine.gr 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Are you SEIRIOS ? ...

Ο εμβληματικός Σταθμός Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών ΣΕΙΡΙΟΣ θα αποτελέσει τον τόπο συνάντησης θεατών και αγωνιζομένων του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στις 7 Σεπτεμβρίου, με μια υπερειδική διαδρομή πρωτόγνωρη για τα παγκόσμια δεδομένα. Πλατεία Συντάγματος, ΟΑΚΑ, Πλατεία Νερού. Τρία εμβληματικά σημεία της Ελλάδας που χαρακτήρισαν τα πρόσφατα ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έρχονται να δώσουν τη σκυτάλη σε ακόμα μία πρωτοποριακή όσο και απρόσμενη τοποθεσία για την υπερειδική διαδρομή του 2024. Την αποκάλυψη του σημείου της EKO Super Special Stage έκανε μέσα από την πασίγνωστη γέφυρα του ΣΕΑ Σείριος ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού. Ο κ. Γιάννης Βρούτσης, καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους, επεσήμανε: «Σε μια χρονιά που ο Αθλητισμός αναβαθμίστηκε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τοποθετώντας το Υπουργείο Αθλητισμού στη φιλόξενη “οικογένεια” της Παιδείας, δεν εφησυχάσαμε». Αξίζει να αναφερθεί ότι εγχείρημα ανάλογο της φετινής EKO Super Special Stage δεν έχει επιχειρηθεί από καμία διοργανώτρια χώρα σε α

Ανανέωση στόλου ...

Το αμαξοστάσιο των Τρόλεϊ στην Νέα Φιλαδέλφεια (Κόκκινος Μύλος) επισκέφτηκε, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, Βασίλης Οικονόμου, προκειμένου να εξετάσει μία σειρά ζητημάτων, που αφορούν την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων και του παρεχόμενου συγκοινωνιακού έργου των Τρόλεϊ προς τους πολίτες. Ο αρμόδιος Υφυπουργός, άκουσε και κατέγραψε όλα τα αιτήματα των εργαζομένων, σχετικά με την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης εργασίας, την ποιότητα εργασίας των οδηγών, αλλά και την προστασία τους στο πλαίσιο της δύσκολης καθημερινότητάς τους. Στην συνέχεια ο κ. Οικονόμου συναντήθηκε με τους εργαζόμενους και με τον Διευθύνοντα Συμβούλο της Ο.ΣΥ, Στέφανο Αγιάσογλου, τον Γενικό Διευθυντή Παραγωγής της Ο.ΣΥ., Γιώργο Δρόση. Ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων στα Τρόλεϊ (πρώην ΗΛΠΑΠ), Στέλιος Ινεπέκογλου, έθεσε τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους. Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών στάθηκε στον εκσυγχρονισμό του στόλου των Τρόλεϊ με τα 200 νέα οχ

13ο GRAND PRIX - ΟΥΓΓΑΡΙΑ ...

Το 13Ο Grand Prix του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1, πραγματοποιήθηκε στην πίστα «Ουγγαρόρινγκ» της Ουγγαρίας και μεταδόθηκε ζωντανά, αποκλειστικά, την Κυριακή 21 Ιουλίου, από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+ ( https://www.antennaplus.gr ). Την παρθενική του νίκη έκανε ο Όσκαρ Πιάστρι,  ο οποίος πήρε την 1η νίκη της καριέρας του, με 2ο τον ομόσταβλό του στη McLaren, Λάντο Νόρις, ενώ την 3η θέση πήρε ο Λιούις Χάμιλτον με τη Mercedes. Η χθεσινή αναμέτρηση των μονοθέσιων κέρδισε το ενδιαφέρον των φίλων της Formula 1 στην Ελλάδα, καθώς ήταν πρώτη στη ζώνη προβολής της με 15,3% στο δυναμικό κοινό 18-54 και διαφορά 4,4 μονάδες από τον ανταγωνισμό. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις μάχες των οδηγών της Formula 1 το έδειξαν οι άνδρες με ποσοστό που έφτασε μέχρι και 25,1%. Και οι γυναίκες, όμως, παρακολούθησαν Formula 1 καταγράφοντας ποσοστό μέχρι και 24,8%.  Οι απεσταλμένοι της εκπομπής «FORMULA 1 SHOW» του ΑΝΤ1 και ANT1+, Μαρία Θωμά και Γιώργος Ανανίδας, μετέφεραν το κλίμα από το καυτό Ουγγαρόρι