Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

7ος Αγώνας Drift ...


Το Aθλητικό Σωματείο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (Α.Λ.Α.), διοργανώνει τον 7ο Αγώνα (Πλαγιολίσθησης) Drift, Τελικός του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος  και θα γίνει  την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 στο «Kartodromo Αφιδνών» (Αφίδνες).  
Οι συμμετοχές δηλώνονται ηλεκτρονικά στην παρακάτω σελίδα πατήστε ΕΔΩ! 
 ή στα γραφεία της  ΑΛΑ (Βολανάκη 3, Αμπελόκηποι  τ.κ.11526, Τηλέφωνο: 210 6923 180,) και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 7/10. 
Το κόστος συμμετοχής θα είναι 100 ευρώ για την κατηγορία SL και 140 για την PRO.
Δεκτές θα γίνονται συμμετοχές και τη Δευτέρα 10/10 με επιβάρυνση παραβόλου 20%.
Όλοι οι συμμετέχοντες του τελικού θα παραλάβουν στο διοικητικό έλεγχο από τη γραμματεία του αγώνα, ως δώρο ένα συλλεκτικό σακίδιο με το λογότυπο του πανελληνίου πρωταθλήματος, για να τακτοποιούν τον εξοπλισμό ασφαλείας και την "προίκα" τους. 

Τo πρόγραμμα του αγώνα:

Κυριακή, 16/10/2016:
8:00 Έναρξη διοικητικού και τεχνικού ελέγχου
8:30 Υποχρεωτική ενημέρωση οδηγών (μονών)
9:00 Ελεύθερη προπόνηση 
11:00 Μονά βαθμολογημένα περάσματα 
14:00 Διάλλειμα
17:00 Υποχρεωτική ενημέρωση οδηγών (διπλών)
17:30 Τελική φάση SL_διπλά περάσματα PRO
21:00 Απονομή και λήξη αγώνα.
Στην κατηγορία PRO απαιτείται Δελτίο κατηγορίας Α, ενώ για την κατηγορία Street Legal, υπάρχει η δυνατότητα ημερήσιου Δελτίου με κόστος 30€ και ισχύ για το συγκεκριμένο αγώνα. Tο ημερήσιο Δελτίο θα πρέπει να εκδοθεί τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν τον αγώνα αφού απαιτεί εξέταση από παθολόγο και αποστολή των δικαιολογητικών από το Σωματείο του Αθλητή, όπως και το Δελτίο κατηγορίας A.

Το Σάββατο θα διατεθεί η πίστα για ελεύθερη προπόνηση από τις ώρες 18:00-21:00.

Νέα και πληροφορίες για τον αγώνα στο site μας www.ala-racingclub.gr καθώς και στην σελίδα μας στο facebook: ΕΔΩ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε