7/9/16

1η Ανάβαση Βλάστης – Με 26 συμμετοχές ...


Παρά τις αντίξοες συνθήκες, όντας «στρυμωγμένη» ανάμεσα στο Auto GP των Σερρών, το Ράλλυ Δ.Ε.Θ. και το Drift στην Κοζάνη, η 1η ανάβαση Βλάστης συγκέντρωσε 26 ιδιαίτερα αξιόλογες συμμετοχές. Η γκάμα των αγωνιστικών εντυπωσιάζει καθώς στην λίστα φιγουράρουν από το βελτιωμένο Mitsubishi Lancer Evo 8 του Λαζαρίδη, τις θηριώδες BMW των Χρυσανθόπουλου και Τσιφούτη μέχρι την Porsche 911 του Μιτσιάνη και το Audi S4 του Μποχώρη. 
Θέαμα και χρόνους δεν δίνουν όμως μόνο τα θηρία αλλά και τα ευέλικτα μικρά καθώς ένας αγώνας  ανάβασης είναι ότι το κατοστάρι στον στίβο. Υπομονή ως το Σαββατοκύριακο με την κακοκαιρία να έχει περάσει και την διάθεση για σβέλτα περάσματα να έχει κορυφωθεί στο μέγιστο. 
Να υπενθυμίσουμε πως το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου η ειδική θα κλείσει για τους θεατές στις 10.30 καθώς τα τρία σκέλη δοκιμαστικών θα ξεκινήσουν στις 11.30. Αντίστοιχα την Κυριακή η ειδική θα κλείσει για τους θεατές στις 10.00 αφού στις 11.00 θα εκκινήσει ο αγώνας. 
Την μέγιστη βοήθεια παρέχουν η Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ο δήμος Εορδαίας, η εταιρία «Ταχυμεταφορές Sprinder», ο επίσημος διανομέας λιπαντικών Castrol Service Plus, η Seajets και η Δ.Ε.Η.  
Η 1η Ανάβαση Βλάστης είναι προ των πυλών, η εκπόρθηση της ειδικής διαδρομής είναι υπόθεση των αγωνιζομένων οι οποίοι θα δώσουν το απόλυτο θέαμα, η στήριξη όμως και η προβολή του αγώνα είναι υπόθεση όλων μας.