6/7/16

SSANGYONG - ΝΕΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ TURBO ...


H SsangYong παρουσίασε πρόσφατα έναν καινούριο κινητήρα βενζίνης, 2.0 λίτρων με turbo και τεχνολογία άμεσου ψεκασμού φτωχού μείγματος (lean-burn).


H SsangYong συμμετείχε την 38η Διεθνή Έκθεση Περιβαλλοντικών Τεχνολογιών & Πράσινης Ενέργειας που διεξήχθη στην Ν. Κορέα. 
Εκεί η κορεάτικη πολυτελής φίρμα παρουσίασε τη ναυαρχίδα της, το πολυτελές σεντάν Chairman W, εξοπλισμένη με ένα νέο κινητήρα υψηλής απόδοσης (DGI Turbo). H SsangYong εξελίσσει αυτή την, φιλική προς το περιβάλλον, τεχνολογία κινητήρων, ως μέρος ενός εθνικού project του Υπουργείου Περιβάλλοντος της Κορέας, με σκοπό τον περιορισμό των ρύπων και την αύξηση της απόδοσης. 
Πρόκειται για έναν κινητήρα βενζίνης, χωρητικότητας 2.0 λίτρων, με turbo και τεχνολογία άμεσου ψεκασμού φτωχού μείγματος καυσίμου, ο οποίος επιδεικνύει καλύτερη απόδοση και κατά 20% χαμηλότερους ρύπους από τον 3.2 κινητήρα βενζίνης που εξοπλίζει τώρα το Chairman W, εν προκειμένω. Ο νέος κινητήρας αναμένεται να εξοπλίζει το νέο SsangYong Rexton που θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι του Παρισιού τον ερχόμενο Σεπτέμβρη και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017. 
Παράλληλα, η SsangYong εξελίσσει και ένα ηλεκτρικό όχημα με σύστημα επέκτασης της αυτονομίας (EVR).