22/7/16

Hyundai Motorstudio ...


Η Hyundai Motor αποκάλυψε το εξωτερικό του νεότερου Hyundai Motorstudio στο Goyang, της Νοτίου Κορέας. Η ναυαρχίδα, βιτρίνα της μάρκας, κατά την έναρξη λειτουργίας της στις αρχές του 2017, θα είναι η μεγαλύτερη τέτοιου είδους εγκατάσταση στην Κορέα που θα παρέχει αυτοκινηνιτιστικές και πολιτιστικές εμπειρίες, συνεχίζοντας την παγκόσμια δέσμευση της Hyundai Motor για παροχή εμπειριών που υπερβαίνουν τα αυτοκίνητα.
Το Hyundai Motorstudio Goyang βρίσκεται στην επαρχία Gyeonggi, μόλις 30 λεπτά βόρεια-δυτικά της Σεούλ. Η κατασκευή του ξεκίνησε το 2013 με στόχο τη δημιουργία του μεγαλύτερου πολιτιστικού συγκροτήματος της Κορέας όπου θα προσφέρει την εμπειρία της μάρκας Hyundai, των αυτοκινήτων και ακόμη περισσότερα. Η Hyundai Motor έχει ήδη θέσει σε λειτουργία το Hyundai Motorstudio στη Σεούλ (2014) και τη Μόσχα (2015) με σκοπό οι πελάτες να έρθουν σε επαφή με τη νέα κουλτούρα των αυτοκινήτων μέσω ελκυστικών και καινοτόμων εκθεμάτων και προγράμματων.
«Το Hyundai Motorstudio ενσωματώνει το μακροπρόθεσμο όραμα της Hyundai Motor για να γίνει «ισόβιος» συνεργάτης στον εμπλουτισμό της ζωής των πελατών μας. Θα επικοινωνήσουμε με ακόμα περισσότερους πελάτες μέσω της Hyundai Motorstudio Goyang και θα προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες που υπερβαίνουν τα αυτοκίνητα», δήλωσε ο κ. Eui-sun Chung, Αντιπρόεδρος της Hyundai Motor.


Κάθε studio λειτουργεί κάτω από ένα συγκεκριμένο θέμα – Το Hyundai Motorstudio στη Σεούλ αποτελεί έναν χώρο όπου ο επισκέπτης θα νιώσει τη μάρκα διαμέσου προγραμμάτων πολιτισμού και τέχνης, ενώ το Hyundai Motorstudio Goyang θα είναι ένας πολιτιστικός χώρος για τους πελάτες όπου θα μπορέσουν να ανακαλύψουν την απόλαυση που προσφέρουν τα αυτοκίνητα. Το νεότερο Motorstudio θα αποτελεί πόλο έλξης για οικογένειες με παιδιά ή νεαρά άτομα που βρίσκονται περίπου μεταξύ 20 και 30 ετών με ένα θεματικό πάρκο γεμάτο εμπειρίες.
Σχεδιασμένο από την παγκοσμίου φήμης αρχιτεκτονική εταιρεία της Αυστρίας DMAA (Delugan Meissl Associated Architects), με κεντρική ιδέα το «σχήμα του ουρανού», ο πρώτος και δεύτερος όροφος του Hyundai MotorStudio Goyang περιβάλλεται από γυαλί, καθιστώντας τον τρίτο όροφο να αιωρείται σαν ένα διαστημόπλοιο. Το Hyundai Motorstudio Goyang καλύπτει συνολικά 16,719m² και αποτελείται συνολικά από δεκατέσσερις ορόφους, με εννέα ορόφους πάνω από το έδαφος και τέσσερεις υπογείους ορόφους.
Στο νέο Motorstudio στο Goyang, η Hyundai Motor σχεδιάζει να δημιουργήσει ειδικές εκθεσιακές ζώνες, θεματικές οδηγικές εμπειρίες, κέντρα παροχής υπηρεσιών, χώρους εκδηλώσεων, εστιατόρια, καφετέριες και καταστήματα της μάρκας. Στο κέντρο θα παρουσιάζεται η διαδικασία κατασκευής των αυτοκινήτων, πράγμα το οποίο θα φέρει το ευρύ κοινό σε επαφή με την κουλτούρα του αυτοκινήτου του αύριο και του σήμερα.
Η Hyundai Motor σχεδιάζει να επεκτείνει την επικοινωνία με τους πελάτες σε όλο τον κόσμο με την ίδρυση υποκαταστημάτων Hyundai Motorstudio στο Goyang, το Πεκίνο και άλλες μεγάλες πόλεις στον κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Hyundai Motorstudio μπορείτε να βρείτε : ΕΔΩ!