27/7/16

Η νέα ελληνική ιστοσελίδα της Continental ...


Την ελληνική έκδοση της νέας της ιστοσελίδας ανέβασε στο διαδίκτυο, πολύ πρόσφατα, η εταιρεία κατασκευής ελαστικών και προϊόντων αυτοκίνησης, Continental. Το νέο website, http://www.continental-tires.gr/car, έχει σαν στόχο να καλύψει, με αναβαθμισμένο και σύγχρονο τρόπο, τις ανάγκες για online ενημέρωση των φίλων της μάρκας στην Ελλάδα. 
Η νέα, ελληνική έκδοση της ιστοσελίδας της Continental, βασίζεται και αξιοποιεί πλήρως την, επίσης, νέα διαδικτυακή πλατφόρμα του παγκόσμιου website της Continental Global. Αποτέλεσμα: η δημιουργία ενός ανανεωμένου εικαστικά και λειτουργικά website, εμπλουτισμένου με νέο περιεχόμενο και χρήσιμες πρακτικές λειτουργίες. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί, ώστε η ιστοσελίδα να είναι απόλυτα συμβατή με όλα τα λειτουργικά περιβάλλοντα πλοήγησης, όπως αυτά των smartphones, των tablets και φυσικά των προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Στον «αέρα» βρίσκεται από τις 19 Ιουλίου η νέα, ελληνική έκδοση της ιστοσελίδας ελαστικών της Continental, http://www.continental-tires.gr/car


Στο νέο http://www.continental-tires.gr/car οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να βρουν, εύκολα και αποτελεσματικά, προϊόντα ελαστικών για αυτοκίνητα, vans και 4Χ4, καθώς και το πιο κατάλληλο για το όχημά τους ελαστικό, μέσα από την πρωτοποριακή λειτουργία  «Βρείτε το ελαστικό σας». Η εφαρμογή όχι μόνο προτείνει στον καταναλωτή την ιδανική επιλογή ελαστικού, ανάλογα με τη μάρκα, τον τύπο του αυτοκινήτου και τη διάσταση της ζάντας αλλά και με βάση τον τρόπο οδήγησης του κάθε οδηγού!
Το site προσφέρει, επίσης, αναλυτική παρουσίαση των κορυφαίων μοντέλων ελαστικών της Continental, όπως το νέο SportcontactΤΜ6,  με πλούσιο υλικό, φωτογραφίες, βίντεο, περιγραφές και τεχνικές λεπτομέρειες. 
Άμεση πρόσβαση σε όλο το πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων Continental μπορούν να έχουν οι χρήστες της σελίδας, με την εφαρμογή «Δίκτυο Καταστημάτων», η οποία παρουσιάζει, σε διαδραστικό χάρτη, ή και με την απευθείας επιλογή πόλης, τον πλησιέστερο στην κατοικία του καταναλωτή αντιπρόσωπο Continental.
Τέλος, σημαντική θέση στο menu της σελίδας κατέχει πλούσιο πληροφοριακό υλικό για θέματα τεχνολογίας, ώστε οι καταναλωτές να αποκτήσουν γνώσεις γύρω από τον τρόπο λειτουργίας και συντήρησης των ελαστικών, ο οποίος επηρεάζει άμεσα την ασφάλεια του οχήματος και των επιβατών. 


Αυτά, και πολλά άλλα, όπως τα «Νέα της Continental», οι «Υπηρεσίες για ΜΜΕ», η ενημέρωση για τα υπόλοιπα τμήματα, τα προϊόντα και τις τεχνολογίες της εταιρείας, καθώς και η περιγραφή των αξιών, γύρω από το όραμα  της Continental, Vision Zero για οδήγηση χωρίς ατυχήματα, συνθέτουν το νέο, πλήρες και χρηστικό περιεχόμενο της σελίδας http://www.continental-tires.gr/car .