Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στην τελική ευθεία ...


Απομένουν λιγότερες από 10 ημέρες για τη διεξαγωγή του 5ου γύρου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2016 και η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα εργάζεται πυρετωδώς για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του!
Το 33ο "Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς" Ράλλυ Φθιώτιδος έχει προγραμματιστεί για το διήμερο 25-26 Ιουνίου 2016, έχοντας ως επίκεντρο την Λαμία και πιο συγκεκριμένα την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας (Π.Ε.Λ.). που θα φιλοξενήσει τους χώρους Τεχνικού Ελέγχου, Εκκίνησης, Τερματισμού και φυσικά τον Χώρο Επισκευών των αγωνιστικών αυτοκινήτων.
Το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα περιλαμβάνει 5 ειδικές διαδρομές και εκτείνεται σε δύο ημέρες. Η αρχή θα δοθεί το απόγευμα του Σαββάτου 25 Ιουνίου, όταν αμέσως μετά την Εκκίνηση στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην Υπερειδική Διαδρομή "Λαμία" που έχει μήκος 3,7 χιλιομέτρων. Έπειτα, τα αυτοκίνητα θα επιστρέψουν στη Λαμία για επισκευές, με το δεύτερο και μεγαλύτερο σκέλος του αγώνα να ξεκινά το πρωί της Κυριακής 26 Απριλίου, κατά τη διάρκεια της οποίας τα πληρώματα θα αγωνιστούν από δύο φορές σε γνωστές και αγαπημένες ειδικές διαδρομές. Ο λόγος για την ειδική διαδρομή "Ελευθεροχώρι" μήκους 17,87 χιλιομέτρων και την ειδική διαδρομή "Ρεγγίνι-Καρυά" μήκους 18,52 χιλιομέτρων, οι οποίες θα διαμορφώσουν έναν αγώνα μήκους 76,48 χιλιομέτρων, με τον Τερματισμό να έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Κυριακής 26 Απριλίου στις 15:32, στον χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.  
Υπενθυμίζεται, πως η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής εκπνέει την Παρασκευή 17 Ιουνίου, στις 21:00. 
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Ράλλυ Φθιώτιδος και τις προσπάθειες της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας στηρίζει το "Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς" που μάλιστα είναι και φέτος Χορηγός Ονομασίας του αγώνα και θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του τον Τεχνικό Έλεγχο. Ακόμη, τον αγώνα στηρίζουν ως Χορηγοί οι εταιρείες "Pazonen-Ανταλλακτικά", "Peugeot Autokar", "Epic Energy" και "My-Track Real Time GPS Tracking Systems", με την τελευταία να φροντίζει για την ασφάλεια των πληρωμάτων, μέσω της διαρκούς ηλεκτρονικής παρακολούθησής τους κατά τη διάρκεια του αγώνα. Επίσης, τα προϊόντα τους θα προσφέρουν στα πληρώματα οι Υποστηρικτές του αγώνα, όπως η εταιρεία παραδοσιακών προϊόντων "Παπαδήμας", η εταιρεία εμφιάλωσης Μεταλλικού Νερού "Ιόλη" και ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Στυλίδας.
Όπως σε κάθε άλλη περίπτωση, έτσι και τώρα η Τοπική κοινωνία αποδεικνύει εμπράκτως την υποστήριξή της στον Ελληνικό Μηχανοκίνητο Αθλητισμό αφού τόσο ο Δήμος Λαμιέων, που είναι ο Μεγάλος Οικοδεσπότης του αγώνα, όσο και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας βρίσκονται δίπλα στην Οργανωτική Επιτροπή, έχοντας μάλιστα τον πολύ σημαντικό ρόλο του συνδιοργανωτή.  Βέβαια, το 33ο "I KTEO Χαλκιάς" Ράλλυ Φθιώτιδος δε θα μπορούσε να τελεστεί δίχως την αρωγή του Δήμου Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου, από τα διοικητικά όρια του οποίου θα περνούν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια του Β' Σκέλους του αγώνα.Ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νίκος Σταυρογιάννης απέστειλε τον παρακάτω χαιρετισμό, υποδεχόμενος έτσι το 33ο "Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς Ράλλυ Φθιώτιδος" και δείχνοντας με ακόμη έναν τρόπο, τη στήριξή του στο εγχείρημα: 
"Με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζω τη διοργάνωση του 33ου "Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς" Ράλλυ Φθιώτιδος, που αποτελεί τον 5ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και θα διεξαχθεί στη Φθιώτιδα το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου 2016, ακολουθώντας τα χνάρια του Ράλλυ Ακρόπολις που επέστρεψε φέτος στην πατρίδα του και μας έκανε όλους περήφανους.  Χαιρετίζω παράλληλα την πραγματοποίηση στη πόλη μας, που είναι γνωστή για την μεγάλη της παράδοση σε παρόμοιους αγώνες, της υπερ-ειδικής διαδρομής "Λαμία" που χρησιμοποιήθηκε ως κατατακτήρια ειδική διαδρομή στο Ράλλυ Ακρόπολις αλλά και την ειδική που θα περάσει από τη λίμνη της Νευρόπολης, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία του εθνικού μας αγώνα. Είμαι σίγουρος ότι η γνώση, το μεράκι αλλά και η μεγάλη εμπειρία των ανθρώπων της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας σε διοργανώσεις αγώνων ευρωπαϊκών προδιαγραφών, τόσο σε επίπεδο οργάνωσης όσο και ασφάλειας, θα αποτελέσουν την καλύτερη εγγύηση για το πλούσιο και ασφαλές θέαμα που θα απολαύσουν οι θεατές.  Εύχομαι στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες στο 33ο "Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς" Ράλλυ Φθιώτιδος καλή επιτυχία, αλλά και στους πολλούς φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες στο Δήμο Λαμιέων, που αποτελεί και τον μεγάλο οικοδεσπότη του αγώνα, να απολαύσουν μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία."
Για διαρκή ενημέρωση σχετικά με τον αγώνα, μπορείτε να επισκέπτεσθε τόσο τον Διαδικτυακό Χώρο, όσο και την ανανεωμένη σελίδα Facebook της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας:
Ιστοσελίδα:  Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας
  

33ο "Ι ΚΤΕΟ ΧΑΛΚΙΑΣ" ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Λήξη προθεσμίας δηλώσεων συμμετοχής: Παρασκευή 17 Ιουνίου, ώρα 21:00 (Γραμματεία)
Διανομή Βιβλίου Διαδρομής (Road Book): Σάββατο 18 Ιουνίου, ώρα 09:00 (Γραμματεία)
Δημοσίευση πίνακα συμμετεχόντων: Τρίτη 21 Ιουνίου, ώρα 12:00 (Γραμματεία)
Λήξη αναγνωρίσεων: Σάββατο 25 Ιουνίου, ώρα 15:00 (SSS1) και ώρα 17:30 (Ε.Δ.2/4&3/5)
Διανομή εντύπων και αριθμών συμμετοχής: Σάββατο 25 Ιουνίου, ώρα 10:00-14:00 (Διοικητικός Έλεγχος)
Διοικητικός έλεγχος: Σάββατο 25 Ιουνίου, ώρα 10:00-14:00 (Γραμματεία)
Αρχικός Τεχνικός έλεγχος και έλεγχος/σφράγιση των turbo: Σάββατο 25 Ιουνίου, ώρα 12:00-15:00 (Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς, Λαμία)
1η Συνεδρίαση αγωνοδικών: Σάββατο 25 Ιουνίου, ώρα 15:45 (Γραμματεία)
Δημοσίευση πίνακα πληρωμάτων δεκτών να εκκινήσουν/ωράρια εκκίνησης: Σάββατο 25 Ιουνίου, ώρα 16:15 (Πίνακας ανακοινώσεων)
Εκκίνηση αγώνα: Σάββατο 25 Ιουνίου, ώρα 17:45 (Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας)
Τερματισμός αγώνα: Κυριακή 26 Ιουνίου, ώρα 15:32 (Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας)
Τελικός Τεχνικός Έλεγχος: Κυριακή 26 Ιουνίου, Αμέσως μετά τον τερματισμό (Parc Ferme)
Ανακοίνωση Κατάταξης: Κυριακή 26 Ιουνίου, 15' μετά τον τερματισμό του τελευταίου αυτοκινήτου
Απονομή Επάθλων: Κυριακή 26 Ιουνίου, ώρα 18:15 (Τουριστικό Περίπτερο Αγίου Λουκά)
ΓPAMMATEIA TOY AΓΩNA
Α) Καθημερινά 18:00-21:00 από την Τετάρτη 8/6/2016 στα γραφεία της Α.Λ.Α. Λαμίας, 2ο χλμ. ΝΕΟ Λαμίας-Αθηνών (Συγκρότημα Καρέλλη) 1ος όροφος στην Λαμία τηλ. : 22310 37200 / 6977959322 fax : 2231037201 έως και την Παρασκευή 24/6/2016 ώρα 21:00.
Β) Από το Σάββατο 25/6/2016 στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας (κτήριο Α)
Οι αγωνιζόμενοι πρέπει να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τη Γραμματεία του αγώνα για να παραλαμβάνουν τα Δελτία Πληροφοριών.
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Star Κεντρικής Ελλάδος, 4ΤΡΟΧΟΙ, Motori.gr, Λαμία FM-1, Nova FM 92.1, Racing-Video, Λαμιακός Τύπος, Παρατηρητής Φθιώτιδας, Efthia.gr, Ilamia.gr, LamiaReport.gr, Mag24.gr, Stilida.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε