Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

4ο Rally Greece Offroad ...


Όλα είναι έτοιμα για την διεξαγωγή του διεθνούς απήχησης αγώνα 4Χ4, που έχει ως επίκεντρο την πόλη της Φλώρινας και θα πραγματοποιηθεί στις 2-5 Ιουνίου, με τη συμμετοχή 47 πληρωμάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
Τη διοργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει το Σωματείο "Άτλαντας", οι άνθρωποι του οποίου εργάστηκαν ασταμάτητα, με σκοπό να προσφέρουν σε πληρώματα και θεατές, έναν αγώνα Εκτός Δρόμου με μεγάλη απήχηση εντός και εκτός Ελλάδος, διαφημίζοντας παράλληλα τη χώρα μας στο εξωτερικό.
Η ιστορία του αγώνα μπορεί να είναι μικρή, είναι όμως σημαντική. Το 1ο Rally Greece Offroad διεξήχθη το 2013 με επίκεντρο τα Καλάβρυτα και τη συμμετοχή 14 πληρωμάτων, ενώ από το 2014 το επίκεντρο μεταφέρθηκε στη Δυτική Μακεδονία με τις συμμετοχές να αυξάνονται σε 21. Το 2015, χάρη στην εμπειρία των προηγουμένων ετών και την προώθηση της εκδήλωσης σε αρκετές χώρες, οι συμμετοχές έφτασαν τις 31 και η πρόοδος είναι σαφής, αφού η 4η εκδοχή του αγώνα είναι μακράν η πιο δημοφιλής, με 47 πληρώματα να ετοιμάζονται να πάρουν εκκίνηση την Πέμπτη 3 Ιουνίου, με την Κατατακτήρια Ειδική Διαδρομή του αγώνα, λίγες ώρες πριν την Πανηγυρική Εκκίνηση, στην Πλατεία της Φλώρινας.
Το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 850 χιλιόμετρα, από τα οποία τα 450 ανήκουν στις Ειδικές Διαδρομές, ενώ οι συμμετοχές είναι πολυεθνικές, αφού περιλαμβάνουν πληρώματα από την Ιταλία, τη Γαλλία, την Βουλγαρία, τη Σερβία, το Ισραήλ, την Τουρκία, την Κύπρο και την Ελλάδα. Σημειώνεται, πως παράλληλα με τον κυρίως αγώνα, θα υπάρχει και εκδήλωση Regularity και οχήματα προδιαγραφών 4X4. 
Το 4ο Rally Greece Offroad βρίσκεται προ των πυλών και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, για έναν σημαντικό διεθνή αγώνα που έχει ως επίκεντρο την χώρα μας και συγκεκριμένα την πανέμορφη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, με τις εξαιρετικές διαδρομές και το υπέροχο φυσικό τοπίο. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

13ο Ράλλυ Χανίων ...

Η ΑΛΑ Χανίων μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ - ΕΠΑ διοργανώνει το 13ο Ράλλυ Χανίων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20, Super Ειδική στους Αγίους Αποστόλους, ώρα 17:00 και Κυριακή 21 Απριλίου 2024, δύο επαναλαμβανόμενες διαδρομές, η πρώτη στον Κονταρό στις Βρύσες Αποκορώνου, ώρα 10:00 και η δεύτερη στον Στύλο Μαλάξα. Οι παροχές της ΑΛΑ Χανίων προς τα πληρώματα εκτός Χανίων είναι μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Porto Kalamaki το Σάββατο 20 Απριλίου 2024. Χορηγοί του αγώνα είναι: Chania Cars & Trucks Κυριακίδης Κατασκευαστική Και συνδιοργανωτές: Περιφερειακή Ενότητα Χανίων Δήμος Χανίων Δήμος Αποκορώνου ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΔΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 23:59.

3η Ανάβαση Ψάθας ...

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων συνεχίζεται το διήμερο 27 και 28 Απριλίου με την 3η Ανάβαση Ψάθας η οποία συγκέντρωσε 54 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας. Χορηγός του αγώνα είναι η Seajets. Ωραίες μονομαχίες και πλούσιο θέαμα αναμένεται να προσφέρουν οι οδηγοί που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, καθώς όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, θέλοντας να καρπωθούν πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του πρωταθλήματος. Στην κατηγορία Formula Saloon , ο Μάριος Ηλιόπουλος θα οδηγήσει το γνωστό Ford Fiesta με στόχο κυρίως να ξεσηκώσει τα πλήθη που θα βρεθούν στη διαδρομή του αγώνα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα προσπαθήσει να «κυνηγήσει» τον περσινό πρωταθλητή της κατηγορίας με το θηριώδες Ford Escort MKII. Το παρών με στόχο ένα καλό πλασάρισμα στην κατηγορία θα δώσει στην Ψάθα ο «Κανέλλος», οδηγώντας ένα Peugeot 106, ενώ ένα Skoda Fabia θα έχει στα

Σ.Ο.Α.Α. 2024 ...