15/6/16

37ο Rally Sprint Τρίκαλα Κορινθίας - Συμμετοχές ...


Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του 37ου Ράλλυ Σπριντ (Χωμάτινο) Τρίκαλα Κορινθίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 18-19 Ιουνίου στη Ζήρεια Κορινθίας και συγκέντρωσε 28 συμμετοχές.
Πρόκειται για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Χώματος 2016, που διοργανώνεται από το  Αθλητικό Σωματείο "Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας" (Α.Λ.Α.Κ.). Κατόπιν σχετικής απόφασης του Δ.Σ. του εν λόγω Σωματείου, ο συγκεκριμένος αγώνας επιστρέφει μετά από 5 χρόνια στα όμορφα Τρίκαλα Κορινθίας, έχοντας φυσικά την αμέριστη συμπαράσταση των Τοπικών Αρχών.
Μέρος της διαδρομής που θα χρησιμοποιηθεί έχει αποτελέσει στο παρελθόν και ειδική διαδρομή του Ράλλυ Ακρόπολις. Η φετινή εκδοχή του αγώνα, αποτελείται από μία ειδική διαδρομή που θα διεξαχθεί 3 φορές και έχει μήκος 9,98 χιλιομέτρων. Το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 62,74 χιλιόμετρα και σημειώνεται, πως το Service Park θα στεγάζεται στο Parking του Χιονοδρομικού Κέντρου Ζήρειας, λίγα μέτρα πριν από την εκκίνηση της διαδρομής.  Οι αγωνιστικές διεργασίες θα ξεκινήσουν από το απόγευμα του Σαββάτου 18 Ιουνίου στο Ξυλόκαστρο, αφού μεταξύ 17:00-19:00 θα φιλοξενηθεί στη Μαρίνα Ξυλοκάστρου ο Τεχνικός Έλεγχος, ενώ  στις 21:00 θα διεξαχθεί εκεί η Πανηγυρική Εκκίνηση. Η εκκίνηση του αγωνιστικού μέρους θα γίνει το πρωί της Κυριακής 19 Ιουνίου στις 10:00. 
Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ως Θεσμικός Χορηγός και όλοι οι τοπικοί φορείς είναι αρωγοί στην προσπάθεια για άρτια διεξαγωγή του αγώνα, ενώ σημειώνεται πως οι επιχειρήσεις φιλοξενίας  των Τρικάλων έδειξαν εμπράκτως την στήριξή τους στο 37ο Rally Sprint Τρίκαλα Κορινθίας,  κάνοντας ειδικές τιμές για το τριήμερο του αγώνα.  Επιπλέον, χορηγοί του αγώνα είναι η "Ασημάκης Ανταλλακτικά" και η "Ashika Auto Parts". 
Το 37ο Ράλλυ Σπριντ (Χωμάτινο) Τρίκαλα Κορινθίας φαντάζει ως η ιδανική επιλογή για ένα διαφορετικό τριήμερο, που συνδυάζει τις αρετές ενός όμορφου παραθαλάσσιου μέρους όπως το Ξυλόκαστρο, μιας πανέμορφης ορεινής περιοχής όπως τα Τρίκαλα Κορινθίας με την παρακολούθηση ενός θεαματικού αγώνα, στο υπέροχο τοπίο της ταχύτητας και θεαματικής ειδικής διαδρομής "Ζήρεια" που έχει αγαπηθεί από θεατές και αγωνιζόμενους.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΔΩ!