26/5/16

Του Αγ. Πνεύματος έχει αγωνιστική δράση ...


Η προετοιμασία για το 37ο RALLY SPRINT(XΩΜΑΤΙΝΟ) Τρίκαλα Κορινθίας συνεχίζεται. Ο δεύτερος γύρος του θεσμού των Χωμάτινων Ράλι 2016 θα φιλοξενηθεί στον Δήμο Ξυλόκαστρου Ευρωστίνης, το Σαββατοκύριακο 18&19  ΙΟΥΝΙΟΥ.
Ο Τεχνικός Έλεγχος θα γίνει το Σάββατο 18 Ιουνίου από 17.00 έως 19.00 στην Μαρίνα Ξυλοκάστρου και στον ίδιο χώρο στις 21.00 θα γίνει η πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα και η παρουσίαση των πληρωμάτων.
Η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει την Κυριακή 19 Ιουνίου 10.00 το πρωί στην πανέμορφη ειδική της Ζήρειας μήκος 9,98 χλμ που θα γίνει 3 φορές . 
Το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 62,74 χλμ και service park θα βρίσκεται στο parking του Χιονοδρομικού Κέντρου Ζήρειας.
Στον ιστότοπο του αγώνα www.rallysprint.gr  θα βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα . 
Οι επιχειρήσεις φιλοξενίας  των Τρικάλων στηρίζουν το 37ο Rally Sprint Τρίκαλα Κορινθίας κάνοντας ειδικές τιμές για το τριήμερο του αγώνα, τις προσφορές και τα στοιχεία επικοινωνίας θα βρείτε στην ειδική ενότητα (Φιλοξενία) του site μας.

Χορηγοί της διοργάνωσης
Η ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ανταλλακτικά στην Κόρινθο, και για φέτος είναι στο πλευρό της Λέσχης μας, στηρίζοντας και αυτή την διοργάνωση. 
Τον αγώνα μας στηρίζει και η εταιρία ανταλλακτικών Ashika Auto Parts  

Θεσμικός Χορηγός
Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης που πάντα στηρίζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και αποφάσισε να εντάξει τον αγώνα μας στο πλούσιο αθλητικό καλοκαιρινό του πρόγραμμα εκδηλώσεων του.

Μείνετε συντονισμένοι …