Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πανέτοιμοι για το Seajets Ράλλυ Ακρόπολις οι Ιαβέρης Junior-Κολτσίδας ...


Οι  «Ιαβέρης Junior»-Σπύρος Κολτσίδας προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη συμμετοχή τους στον Εθνικό μας αγώνα  και σε αυτό το πλαίσιο, πραγματοποίησαν 100 χιλιόμετρα δοκιμών. 


Απομένουν ελάχιστες ημέρες για την έναρξη του Seajets Ράλλυ Ακρόπολις 2016 και οι «Ιαβέρης Junior»-Σπύρος Κολτσίδας βρίσκονται στην τελική ευθεία ενόψει της συμμετοχής τους στον αγώνα με ένα Mitsubishi Lancer EVO IX που προετοιμάζει η "Sotirhos Motorsport". Η συμμετοχή αυτή έγινε πραγματικότητα χάρη στην χορηγική υποστήριξη εταιρειών όπως οι Cosmote, Valvoline, Nobacco ενώ το πλήρωμα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίζει σε αυτό το όμορφο ταξίδι την Seajets, η οποία θα σταθεί με τη σειρά της στο πλευρό της ομάδας, ως Χορηγός.
Θέλοντας να πετύχει την καλύτερη δυνατή επάνοδο στους αγώνες, από το οποίους απουσιάζει για παραπάνω από 10 χρόνια ο «Ιαβέρης Junior», κατά κόσμον Κωνσταντίνος Μαρκουΐζος, πραγματοποίησε με τον συνοδηγό του Σπύρο Κολτσίδα και την αγωνιστική ομάδα της οποίας ηγείται ο Λευτέρης Σωτήρχος, εκτενείς δοκιμές με το Mitsubishi Lancer EVO IX, το οποίο θα χρησιμοποιήσουν στο Seajets Ράλλυ Ακρόπολις 2016.
Το πλήρωμα είχε την ευκαιρία να οδηγήσει το αυτοκίνητο για 100 χιλιόμετρα. Η διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς κάποιο απρόοπτο και προσέφερε τη δυνατότητα στο πλήρωμα να προβεί σε ρυθμίσεις στους τομείς των αναρτήσεων, των διαφορικών και του στησίματος συνολικά. Παράλληλα, τα χιλιόμετρα αυτά αποδείχθηκαν ιδιαίτερα χρήσιμα και για τον «Ιαβέρη Junior», στο πλαίσιο εξοικείωσης με το αυτοκίνητο, αλλά και προπόνησης λόγω της μακράς αποχής από τους αγώνες. 
Το Seajets Ράλλυ Ακρόπολις 2016 αποτελεί τον 3ο γύρο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ (ERC) που χαίρει ιδιαίτερης κάλυψης και προβολής χάρη στην παρουσία του Eurosport, ενώ η κάθε ημέρα του προσμετρά ο ξεχωριστός αγώνας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ. 
Πέραν των Χορηγών που προαναφέρθηκαν, το αυτοκίνητο θα εφοδιάζεται με ελαστικά Pirelli, ενώ ο αγωνιστικός εξοπλισμός του πληρώματος παρέχεται από την Racing Star. 


Ο «Ιαβέρης Junior» δήλωσε:
"Η δοκιμή πήγε πολύ καλά. Εστιάσαμε στους τομείς της ανάρτησης και των διαφορικών, θέλοντας να κατανοήσουμε όσο γίνεται καλύτερα τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου, ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό στήσιμο. Το αυτοκίνητο είναι εξαιρετικό χάρη και στη δουλειά που έχει κάνει η ομάδα του Λευτέρη Σωτήρχου, ενώ τα 100 χιλιόμετρα που πραγματοποιήσαμε ήταν πολύ χρήσιμα και για εμένα προσωπικά, ώστε αφενός να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου και αφετέρου, να εξοικειωθώ με ένα αγωνιστικό που θα οδηγήσω για πρώτη φορά. Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά τις εταιρείες Cosmote, Valvoline, Nobacco, Racing Star που βρίσκονται δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια και επιπλέον, θα ήθελα να καλωσορίσω την εταιρεία "Seajets", που θα στηρίξει και εκείνη την φετινή προσπάθειά μας στο Ράλλυ Ακρόπολις, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την υποστήριξή της στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό."


Στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα (www.acropolisrally.gr), μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες καθώς και τη λίστα συμμετεχόντων, με τους "Ιαβέρη Junior"-Σπύρο Κολτσίδα να έχουν το Νο.24 στις πόρτες του Mitsubishi Lancer EVO IX!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με 97 η 22η Ανάβαση Κύμης ...

Η πόλη της Κύμης κινείται σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς στις 25 και 26 Μαΐου θα φιλοξενήσει τον τρίτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, καθώς και το δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Crosscar. Η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος” ως είθισται διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο Start Line, υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και διεξάγεται στην φημισμένη διαδρομή των 52 στροφών με αφετηρία το λιμάνι της Κύμης και τερματισμό λίγο πριν την ομώνυμη πόλη. Περνώντας στο αγωνιστικό κομμάτι, που είναι και το πιο σημαντικό, οι φετινές συμμετοχές έφτασαν τις 97 (!) και διακρίνονται για την ποιότητά τους σε όλες τις Ομάδες και Κλάσεις. Με αυτόν τον τρόπο οι πρωταγωνιστές του θεσμού για ακόμη μία χρονιά έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο πως αγαπούν την Ανάβαση Κύμης. Στην Ομάδα Ν , συναντάμε 23 συμμετοχές. Στην Κλάση Ν2, οι 12 αγωνιζόμενοι θα δώσουν τη δική τους μάχη για την επικράτηση, με τους Βίκτωρα και Πανάγγελο Ρέκκα, Κίμωνα Θέο, “ΑΣΤΡΙΟ” κα

BAJA GREECE 2024 - 11ο Rally Greece Offroad ...

Τέσσερις μέρες γεμάτες δράση, σκόνη και αδρεναλίνη στα βουνά της Δυτικής Μακεδονίας Με τη συμμετοχή 20 κορυφαίων αθλητών και ομάδων του μηχανοκίνητου αθλητισμού Offroad από ολόκληρο τον κόσμο, ξεκινά την Τετάρτη 22 Μαΐου στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς ο δεύτερος αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου BAJA, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Δυτικής Μακεδονίας και η δεύτερη μεγαλύτερη εκδήλωση μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα μετά το Ράλλυ Ακρόπολις. Το πρόγραμμα του BAJA GREECE 2024 - 11ο Rally Greece Offroad φέτος περιλαμβάνει τέσσερις μέρες γεμάτες δράση, με τους αγωνιζόμενους να καλούνται να καλύψουν 820+ χιλιόμετρα εκ των οποίων τα 560 είναι ειδικές διαδρομές σε υψόμετρο έως και 1.950 μέτρα, διασχίζοντας ιδιαίτερα απαιτητικές διαδρομές με σημεία που θυμίζουν WRC. Μάλιστα, ο αγώνας περιλαμβάνει και μια ειδική διαδρομή 165 χλμ., η όποια θα είναι και η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα διεξαχθεί και ο Εθνικός Αγώνας με διεθνείς συμμετοχές.

11ο Rally Sprint Αιγίου - Συμμετοχές ...