24/5/16

3ος Αγώνα Rotax Max Challenge ...


Στην πίστα καρτ “San Nicolas” της Καλαμάτας, θα διεξαχθεί ο 3ος  Αγώνας Rotax Max Challenge το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου με την υποστήριξη του σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.
Με τις προετοιμασίες της οργάνωσης να έχουν ήδη ξεκινήσει και την σύσταση της στελέχωσης να παραμένει σταθερή στην επιτυχημένη πορεία της έως και σήμερα, η αντίστροφη μέτρηση για τον τρίτο κατά σειρά Αγώνα της Rotax που όλοι περιμένουμε, έχει ήδη αρχίσει.
Οδηγοί, μηχανικοί, ομάδες και όλοι όσοι στηρίζουν το θεσμό του Rotax Max Challenge, θα παρευρεθούν την Κυριακή 26 Ιουνίου στην πλέον αγαπημένη πίστα του συνόλου των οδηγών, όπου θα μας φιλοξενήσει μετά από 8 χρόνια κορυφαίου επιπέδου αγώνων, χάρις στις προσπάθειες της ROTAX HELLAS, συνδυάζοντας την ταχύτητα του Karting με ένα καλοκαιρινό μπάνιο στην θάλασσα της Καλαμάτας!
Η αδρεναλίνη θα φτάσει για ακόμα μία φορά στα ύψη, καθώς η αφρόκρεμα του ελληνικού kart σε όλες τις κατηγορίες, Micro, Junior, Senior Max και DD2, θα χαρίσει ξανά πλούσιο θέαμα, μεγάλες ταχύτητες και εξαιρετική οδήγηση που θα καθηλώσει τα βλέμματα όλων όσων θα παρακολουθήσουν τον Αγώνα. 
Η έναρξη των συμμετοχών ξεκινάει τη Δευτέρα 30 Μαΐου και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν και να ζήσουν από κοντά την αδρεναλίνη του 3ου Αγώνα Rotax Max Challenge, θα πρέπει να εξασφαλίσουν άμεσα την διαμονή τους στην πόλη της Καλαμάτας. 
Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 26 Ιουνίου, για να παρακολουθήσουμε και να ζήσουμε από κοντά την εμπειρία του 3ου Αγώνα Rotax Max Challenge, στην πίστα kart “San Nicolas”, της Καλαμάτας!