25/5/16

Ένα ακόμη Ακρόπολις ...


Οι Γρηγόρης Νιώρας - Κώστας Κακαλής επέστρεψαν μετά από καιρό στην ενεργό δράση, σε έναν αγώνα τόσο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ ERC, όσο και του Ελληνικού Πρωταθλήματος, το "Seajets Ράλλυ Ακρόπολις 2016".
Με στόχο την ευχαρίστηση αλλά και ένα καλό αποτέλεσμα ως προσωπική ικανοποίηση για τα 35 χρόνια αγώνων που συμπληρώνει φέτος ο Γρηγόρης Νιώρας, το πάντα υπολογίσιμο πλήρωμα του Subaru Impreza WRX STi N12, ξεκίνησε για έναν ακόμα Ράλλυ Ακρόπολις.
Παρά την απουσία τους από την ενεργό δράση, οι Γρηγόρης Νιώρας - Κώστας Κακαλής βρήκα γρήγορα την ταχύτητά τους γράφοντας καλούς χρόνους ανάμεσα στους Έλληνες, όμως μία λάθος επιλογή ελαστικών τους στέρησε τη δυνατότητα να πετύχουν κάτι καλύτερο από της 8η θέση της πρώτης ημέρας. 


Αντίθετα την Κυριακή, έχοντας βρει πλέον τους αγωνιστικούς τους ρυθμούς στις Ακροπολικές ειδικές της στερεάς Ελλάδας και επιλέγοντας σωστές γόμες στα ελαστικά τους, κατάφεραν να ανέβουν στο τρίτο σκαλί του βάθρου της Ελληνικής κατάταξης παρά το κλαταρισμένο ελαστικό που είχαν στα πρώτα χιλιόμετρα της τρίτης ειδικής (Ελάτεια 1), γράφοντας ένα ακόμα επιτυχημένο αποτέλεσμα στο ενεργητικό τους. 
Την προσπάθεια των Γρηγόρη Νιώρα - Κώστα Κακαλή στήριξαν στο φετινό ‘’ Ράλλυ Ακρόπολις’’ το "Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας" (www.ikteokifisias.gr), η '' Υδρόγειος Ασφαλιστικής '' (www.ydrogios.gr), τα Ελληνικά λιπαντικά "Eldon’s" (www.eldons.gr), η εταιρία ελαστικών "Hankook" και η "Subaru Greece" (subaru.net.gr) ενώ η τεχνική υποστήριξη της ομάδος είχε την υπογραφή του Αλέκου Σιαφαρίκα.