7/5/16

Στην 4η Θέση με ορίζοντα αύριο ...


Στην τέταρτη θέση της Γενικής κατάταξης του ERC και στην πρώτη θέση ανάμεσα στα ελληνικά πληρώματα βρίσκονται μετά το τέλος της πρώτης ημέρας του SeaJets Acropolis Rally οι Λάμπρος Αθανασούλας και Ηλίας Παναγιωτούνης.
Lascaris Foundation
Το πλήρωμα του Lascaris foundation Team Greece, ξεκίνησε την μέρα δυνατά κάνοντας τον τρίτο χρόνο γενικής και παρέμειναν εκεί μέχρι το τέλος των τριων πρώτων ειδικών διαδρομών.
Στην συνέχεια μια λανθασμένη, όπως αποδείχθηκε στην πορεία, αλλαγή στην ρύθμιση της ανάρτησης, έκανε το Skoda Fabia R5, δυσκολότερο στην οδήγηση και έτσι το ελληνικό πλήρωμα υποχώρησε στην τεταρη θέση της Γενικής κατάταξης με 19.5" διάφορα απο τον τρίτο. 
Επικεφαλής της κατάταξης είναι ο Ρώσος Alexey Lukyanuk με Ford Fiesta R5, με μολις 2" απο την έκπληξη του αγώνα τον Ralfs Sirmacis με Skoda Fabia R5.


Μετά το τέλος της πρώτης ημέρας ο Λάμπρος δήλωσε:

" Ξεκινήσαμε καλά τις πρωτες τρεις ειδικές και είχαμε αρχισει να βρισκουμε ρυθμό. 
Κάναμε όμως μια λάθος επιλογή στο Service, σκληραίνοντας το αυτοκίνητο, και αυτό εντέλει έγινε πιο νευρικό. Στην πρώτη ειδική του δεύτερου loop είχαμε ένα τετ-α-κε και χάσαμε περίπου 15 δλ., ενώ παράλληλα νομίζαμε πως είχαμε κλατάρισμα. Στο βραδινό Σερβις θα αλλάξουμε και πάλι το στήσιμο του αυτοκινήτου και αύριο θα παλέψουμε για μια θέση στο βάθρο. Οι ανταγωνιστές μας είναι πολύ γρήγοροι, αλλά πιστεύω πως είναι μέσα στις δυνατότητες μας να τερματίσουμε μέσα στην τριάδα! "