30/5/16

35ο rally Κένταυρος ...


Με πάνω από 35 πληρώματα να παίρνουν εκκίνηση από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στην παραλία του Βόλου, θα ξεκινήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το 35ο Ράλλυ Κένταυρος  2016. Οι συμμετοχές παρά το δύσκολο της οικονομικής κρίσης έχουν όλους τους πρωταγωνιστές και διεκδικητές του θεσμού. Ανάμεσά τους συγκαταλέγονται οι, Φιλιππίδης Γιώργος, Βελάνης Βασίλης, Καμιτσάκης Στέφανος, Αλυγιζάκης Λευτέρης, Καμπύλης Παναγιώτης, Αναπολιωτάκης Γιώργος, αλλά και όλοι όσοι ακολουθούν το Πρωτάθλημα ή όχι. Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε ότι όσοι βρεθούν στο βουνό του Πηλίου την ημέρα του αγώνα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τουλάχιστον 10 αυτοκίνητα Mitsubishi Evo, αλλά και Skoda Fabia S 2000!!
Ιδιαίτερα σημαντική και η συμμετοχή των 14 Βολιώτικων πληρωμάτων εκ των οποίων τα δέκα αθλητές της Λ.Α.Βόλου, οι οποίοι και αυτοί θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν το καλύτερο, με τους Σταφυλοπάτη-Τσιούκα , Καμζιόλη-Σουφλάρη, Μπαλντούνη-Μακάριο, Βλάχος-Λεγαντής, Αντωνοβαρδάκης-Τζιώρτιος, Τραγής-Γκιλομανάκης, Καρακατσάνης-Βασταρδής, Βιδούρης-Ζαβλάνος, Σαλταγιάννης-Βεργοζήσης.
Αξίζει επίσης να σημειώσουμε τη συμμετοχή του Παντελή Πέτρου από την Κύπρο!! με Mitsubishi Evo Χ κάτι που γίνεται για πρώτη φορά σε τοπικό επίπεδο.
Ο φετινός αγώνας έχει σχεδιαστικά την ίδια δομή με παλαιότερες διοργανώσεις, είναι Ευέλικτος – Οικονομικός – Ανταγωνιστικός – Ποιοτικός και προπάντων ασφαλής σε μία πανέμορφη τοποθεσία το ΠΗΛΙΟ!!!
Τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στην παραλία του Βόλου (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας) το Σάββατο 4 Ιουνίου το πρωί από τις 11:00 έως τις 14:00 και εν συνεχεία στις 20:30 οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα πληρώματα του Ράλλυ κατά τη διάρκεια της πανηγυρικής εκκίνησης.
Ο αγώνας περιλαμβάνει τρεις επαναλαμβανόμενες ειδικές.
Κυριακή 5 Ιουνίου στις 09:00 το πρωί, με την εκκίνηση του πρώτου αγωνιστικού αυτοκινήτου από το Βόλο και στη συνέχεια τη διεξαγωγή της 1ης ειδικής διαδρομής <Αλυκόπετρα> μήκους 11 χλμ, εν συνεχεία το απαιτητικό <Καράβωμα> μήκους 17,8 χλμ και κλείσιμο του πρώτου σκέλους με την ειδική του <Κισσού> μήκους 9 χλμ. Ενδιάμεσο σέρβις στα Parking του Χιονοδρομικού κέντρου Αγριόλευκες. Το αρχηγείο του Ράλλυ Κένταυρος στην πόλη του Βόλου και το Ξενοδοχείο Park.
Τερματισμός, το μεσημέρι της Κυριακής στις 14:30 στην παραλία του Βόλου (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας).
Το 35ο Ράλλυ Κένταυρος 2016 τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας,  του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. του Δήμου Βόλου και του δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου. 
Πληροφορίες στο τηλέφωνο,fax της Λέσχης 24210 55339,καθώς και στα κινητά του Προέδρου κ. Δημ Γαρουφαλιά 6947156759 και του Γραμματέα κ. Γιώργου Μπέτα 6944590640. 

Σας περιμένουμε στο Βόλο και στο Πήλιο, 
Σας περιμένουμε στο Ράλι Κένταυρος του 2016!!!