19/4/16

Η νέα Alfa Romeo Giulietta ήρθε στην Ελλάδα ...


Ανανεωμένη με πιο τολμηρά σπορ χαρακτηριστικά και περισσότερες ομοιότητες με την Giulia, ακόμα πιο δυναμική οδική συμπεριφορά και με επιπλέον σημαντικές καινοτομίες συγκριτικά με την προκάτοχό της, έρχεται στην ελληνική αγορά η νέα Giulietta για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί, συναρπάζοντας το καταναλωτικό κοινό και προσφέροντάς του μοναδικές στιγμές οδηγικής απόλαυσης.
Η νέα Giulietta έρχεται με σημαντικές καινοτομίες, όπως ο νέος κινητήρας turbo diesel 1.6 JTDM-2 120 HP σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο Alfa TCT και τις εξαιρετικά χρήσιμες Live υπηρεσίες του συστήματος Uconnect που διατίθεται σε όλες τις εκδόσεις. Επιπλέον, η σειρά Giulietta διαθέτει τρία επίπεδα εξοπλισμού (Giulietta, Giulietta Super και Giulietta Veloce), τέσσερα πακέτα προαιρετικού εξοπλισμού (Veloce, Visibility, Business και Comfort) και επτά εκδόσεις κινητήρων (βενζίνη και ντίζελ), με σκοπό να μπορεί ο πελάτης με απλό και γρήγορα τρόπο να αποκτήσει την καταλληλότερη έκδοση για τις ανάγκες του και στη συνέχεια να την προσαρμόσει προσθέτοντας τον προαιρετικό εξοπλισμό και άλλα αξεσουάρ.
Ο νέος κινητήρας 1.6 JTDM 120 HP turbo diesel σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο Alfa TCT, προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις και οδηγική απόλαυση, όπως τελική ταχύτητα 195 χλμ./ώρα, επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 10,2’’, ισχυρή μέγιστη ροπή για την κατηγορία με 320 Nm στις 1.750 rpm και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου μόλις στα 3,9 l/100 km και μόλις 103 g CO2/km σε μικτό κύκλο.
Έτοιμη να αντιμετωπίσει τις μελλοντικές προκλήσεις που εμφανίζονται μπροστά της, η νέα Giulietta ενσωματώνει το απαράμιλλο "Alfa Spirit", το οποίο χαρακτηρίζει τα αυτοκίνητα που κατασκευάζονται από την Alfa Romeo για πάνω από έναν αιώνα. Είναι ελαφριά και αποτελεσματική, γεγονός που προκύπτει από την επιλογή των υλικών και τη σωστή αναλογία βάρους-ισχύος. Αποτελεί την τέλεια έκφραση της προσοχής στη λεπτομέρεια που χαρακτηρίζει μόνο τα καλύτερα ιταλικά σχέδια. Επιπλέον, είναι ευκίνητη στο δρόμο με άμεση απόκριση του συστήματος διεύθυνσης, εξελιγμένες αναρτήσεις και ισορροπημένη κατανομή βάρους.
Τέλος, η νέα Giulietta φιλοξενεί πλήθος λειτουργιών που εξελίχθηκαν από την Magneti Marelli, όπως συσκευές φωτισμού, συστήματα μετάδοσης κίνησης, αναρτήσεις και συστήματα εξάτμισης, επιβεβαιώνοντας την αμοιβαία επικερδής συνεργασία μεταξύ της Alfa Romeo και της γνωστής εταιρείας – ηγέτη στο χώρο του σχεδιασμού και κατασκευής συστημάτων και εξαρτημάτων υψηλής τεχνολογίας για το αυτοκίνητο.