Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δελτίο Τύπου Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. ...

Στις 13/2/2016 έγινε εν τέλει η έκτακτη Γενική συνέλευση της Ο.Μ.Α.Ε. με κύριο θέμα την ψήφιση του Εθνικού  Αθλητικού Κανονισμού και των επί μέρους Γενικούς και Τεχνικούς Κανονισμούς που θα διέπουν το σπορ για το 2016, με σκοπό την άμεση κατάθεσή τους στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Μια συνέλευση κατά την οποία τα σωματεία ίσως για πρώτη φορά που οι κανονισμοί ήρθαν προς ψήφιση και  είχαν το δικαίωμα  με την ψήφο τους να εκπροσωπήσουν τους αθλητές τους και όχι μόνο να διασφαλίσουν τους αγώνες και τα έσοδά τους.


Δυστυχώς η Βόρεια Ελλάδα έλαμψε δια της απουσίας της!!!

Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων το σύνολο των σωματείων της Βορείου Ελλάδος φάνηκε μικρότερο των περιστάσεων.
Δεν παραβρέθηκαν σε μία συνέλευση κατά την οποία , εκτός των άλλων, ψηφίστηκαν και τα εξής:
1) Τα αποτελέσματα των περιφερειακών κυπέλλων επηρεάζονται από τη συμμετοχή ή όχι στον τελικό της Λαμίας
2) Οι τίτλοι που θα διεκδικήσουν οι αγωνιζόμενοι στα περιφερειακά κύπελλα περιορίζονται μόνο σε Γενικής και F2.
3) Η αύξηση των συμμετοχών, για να μετρήσουν οι κατηγορίες, σε 8 από 5 ουσιαστικά καταργεί το ενδιαφέρων σε αδύναμες κατηγορίες.
4) Η μη προσμέτρηση αγώνων του Πρωταθλήματος σε τοπικούς θεσμούς. 
Δηλαδή τι άλλο έπρεπε να συμβεί για να συμμετέχετε σε μια τέτοια διαδικασία!
Σίγουρα μπορείτε να επικαλεστείτε πολλά οικονομικά προβλήματα στα σωματεία και φυσικά το θέμα των αγροτών είναι ένα επιπλέον αγκάθι, παρ’όλα αυτά έπρεπε να βρείτε τρόπο.


Μας απογοητεύσατε για άλλη μία φορά!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σ.Ο.Α.Α. 2024 ...

 

13ο Ράλλυ Χανίων ...

Η ΑΛΑ Χανίων μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ - ΕΠΑ διοργανώνει το 13ο Ράλλυ Χανίων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20, Super Ειδική στους Αγίους Αποστόλους, ώρα 17:00 και Κυριακή 21 Απριλίου 2024, δύο επαναλαμβανόμενες διαδρομές, η πρώτη στον Κονταρό στις Βρύσες Αποκορώνου, ώρα 10:00 και η δεύτερη στον Στύλο Μαλάξα. Οι παροχές της ΑΛΑ Χανίων προς τα πληρώματα εκτός Χανίων είναι μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Porto Kalamaki το Σάββατο 20 Απριλίου 2024. Χορηγοί του αγώνα είναι: Chania Cars & Trucks Κυριακίδης Κατασκευαστική Και συνδιοργανωτές: Περιφερειακή Ενότητα Χανίων Δήμος Χανίων Δήμος Αποκορώνου ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΔΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 23:59.

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ