29/1/16

Yποστηρικτής της Λαμπαδηδρομίας της Ολυμπιακής Φλόγας ...


Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, παρουσία εξεχουσών προσωπικοτήτων  του Ολυμπιακού και αθλητικού κινήματος, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή  βράβευσε τους αθλητές με διακρίσεις το 2015, φορείς, προσωπικότητες και χορηγούς για την προσφορά τους στον αθλητισμό και στο Ολυμπιακό κίνημα. Μεταξύ αυτών, η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε βραβεύθηκε για την υποστήριξη που παρέχει στην Λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν φέτος στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. Το τιμητικό αυτό βραβείο  για τη Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κος Τάκης Θεοχαράκης. 
Στο πλαίσιο της παρεχόμενης υποστήριξης, η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε θα διαθέσει στόλο αυτοκινήτων Nissan, για τις μετακινήσεις τόσο των επισήμων όσο και της συνοδείας της Ολυμπιακής Φλόγας “Rio 2016”, αρχής γενομένης από την Τελετή Αφής της Φλόγας, που θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία, στις 21 Απριλίου. 
Με την υποστήριξη αυτή, η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε συμβάλλει στο πολύτιμο έργο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, που έχει ως απώτερο στόχο την ενίσχυση των Ελλήνων αθλητών, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.