9/1/16

Ανακοίνωση Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ - ΦΙΛΠΑ ......


Η Ελληνική Ομοσπονδία Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας και η ΦΙΛΠΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν από κοινού την επίσκεψη στην Αθήνα του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Παλαιών Οχημάτων (FIVA-FédérationInternationaledes VéhiculesAnciens) κ. PatrickRolletμετά της συζύγου του το τριήμερο 8 - 11 Ιανουαρίου 2016.
Η Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. ως ο αποκλειστικός εκπρόσωπος της FIVA στην Ελλάδα, έχει προγραμματίσει εκδήλωση απονομής κυπέλλων στους νικητές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος  Regularity Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. 2015 στις 9 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 17:30, καθώς και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στις εγκαταστάσεις της, στην οδό Κυβέλης 6 στον Γέρακα Αττικής, τις οποίες θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόσεδρος της FIVA.
Την πρώτη εκδήλωση για το 2016 που οργανώνει η ΦΙΛΠΑ, με τίτλο "19η Συνάντηση Αθηνών" και  σηματοδοτεί επίσημα την έναρξη της χρονιάς, θα τιμήσει επίσης με τη παρουσία του ο Πρόεδρος της FIVA. Η εκδήλωση θα γίνει στον χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου (Καλλιμάρμαρο) την Κυριακή 10 Ιανουαρίου και από ώρα 10:00 έως 14:00.
Τα δύο Διοικητικά Συμβούλια έχουν φροντίσει ώστε οι καλεσμένοι να έχουν μια ευχάριστη και άκρως ενδιαφέρουσα παραμονή στη χώρα μας  και ευελπιστούν ότι θα αποκομίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις.
Είναι η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος της FIVA επισκέπτεται τη χώρα μας.