22/1/16

Ημερίδα για την Οδική Ασφάλεια ...


Σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των κατοίκων του Δήμου σε θέματα οδικής ασφάλειας, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού διοργανώνει την Κυριακή 24 Ιανουαρίου Ημερίδα οδικής ασφάλειας με πλήθος προσκεκλημένων από φορείς που δραστηριοποιούνται για αυτό το φλέγον κοινωνικό ζήτημα και εγνωσμένου κύρους ειδικών και επαγγελματιών που ασχολούνται με τους τέσσερις ή και τους δύο τροχούς. 
Την ημερίδα θα τιμήσει με την παρουσία της η πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς, κ. Βάσω Δανέλλη, ενώ θα συμμετάσχει ένα πλήθος ομιλητών που θα παρουσιάσουν και θα αναπτύξουν διαφορετικές πτυχές και θεματικές ενότητες του «φακέλου» οδική ασφάλεια, μεταξύ των οποίων η οδήγηση και το αλκόολ, ασφαλής και οικονομική οδήγηση, τροχαία ατυχήματα και ασφαλιστική κάλυψη, επικίνδυνα σημεία στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού, ενημέρωση και εκπαίδευση των παιδιών σε θέματα οδικής ασφάλειας, οδική ασφάλεια και ποδηλασία, κινητό τηλέφωνο και οδήγηση καθώς και συμβουλές για ενδεδειγμένες ενέργειες πριν και μετά από σύγκρουση. 
Στο τέλος θα διεξαχθεί ανοικτή συζήτηση με απορίες και θέματα που θα θέσουν οι παρευρισκόμενοι. Η ημερίδα απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους της περιοχής ενώ η είσοδος είναι δωρεάν.