Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

1ο WILD TERRAIN 2016 ...


Ο πρώτος αγώνας Wild Terrain για την φετινή χρονιά, θα διοργανωθεί το διήμερο 27 και 28 Φεβρουαρίου από την ΑΟΛΑΠύργου σε συνεργασία με την ΠΑΛΕΑμαλιάδας.

Το θέαμα που θα απολαύσουν οι θεατές από τα τετρακίνητα εκτός δρόμου αυτοκίνητα θα είναι ανεπανάληπτο και πρωτόγνωρο για την περιοχή αν κρίνουμε από τη μορφή και την δυσκολία των ειδικών διαδρομών. Δεδομένου ότι αυτές βρίσκονται όλες σε πολύ μικρή απόσταση μεταξύ τους οι θεατές μπορούν να τις παρακολουθήσουν όλες χωρίς να χάσουν τίποτα από τη δράση του αγώνα, αφού κάθε μια ειδική διαδρομή ξεκινάει αφού τελειώσει η προηγούμενη.
Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου το απόγευμα θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στην πλατεία Αμαλιάδας από τις 17.00 έως 19.30 και εν συνεχεία θα γίνει παρουσίαση των αγωνιζομένων στην πανηγυρική εκκίνηση στις 20.30 στο ίδιο μέρος.
Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου αρχίζει η δράση στις 09.00 κοντά στην Ιερά Μονή Φραγκοπηδήματος,  που θα διαρκέσει μέχρι το απόγευμα αφού είναι προγραμματισμένες να γίνουν 4 ειδικές διαδρομές, ενώ την Κυριακή την ίδια ώρα θα ξεκινήσει η τελευταία και δυσκολότερη ειδική διαδρομή για να τερματιστεί ο αγώνας το μεσημέρι με την απονομή των επάθλων των νικητών.
Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου και θα λήξουν την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, ο τεχνικός και διοικητικός έλεγχος θα γίνει την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου και ώρες από 17.00 έως 19.30 στη κεντρική πλατεία Αμαλιάδας και στις 20.30 η παρουσίαση των πληρωμάτων και αυτοκινήτων στη πανηγυρική εκκίνηση που θα γίνει στην ίδια πλατεία. Ο αγώνας θα ξεκινήσει το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 09.00 με 4 ειδικές διαδρομές και την ίδια ώρα την Κυριακή θα γίνει και τελευταία ειδική.
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ/Fax: 26210 22165, 2622021277 κιν.6981875026, και στο aolapyrgos.blogspot.gr  
e-mail: aolap@otenet.gr  

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε