22/12/15

Star Wars Προσφορές ......


Η FCA συνεργάζεται ξανά με την Disney, την ιδιοκτήτρια της Lucasfilm, για το λανσάρισμα του έβδομου επεισοδίου της σειράς ταινιών Star Wars: "Η Δύναμη Ξυπνάει". Η πολυαναμενόμενη ταινία ξεκίνησε να προβάλλεται στην Ευρώπη από τις 16 Δεκεμβρίου και η Fiat έχει προγραμματίσει για το Δεκέμβριο την έναρξη των αποκλειστικών προωθητικών της ενεργειών "Star Offers", εξασφαλίζοντας εξαιρετικές συνθήκες για την αγορά ενός νέου οχήματος. 
Ειδικότερα, οι "Star Offers" για την γκάμα της Fiat, αφορούν το 500 και το 500X. Οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το μοναδικό 500 με πλούσιο εξοπλισμό, που περιλαμβάνει γυάλινη οροφή, κλιματισμό και 16" ζάντες αλουμινίου, από 14.300€ (ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και για παραγγελίες έως 31/01/2016). Επίσης, το 500X, το Fiat crossover που καλύπτει κάθε ανάγκη μετακίνησης εντός και εκτός δρόμου, προσφέρεται με όφελος έως 5.000€ και με ευνοϊκή χρηματοδότηση, εγγύηση, οδική βοήθεια και service για 5 ολόκληρα χρόνια, με την τιμή του να ξεκινάει από 15.500€.


Η ενέργεια θα υποστηριχθεί από μια διαφημιστική καμπάνια με την κεντρική της ιδέα της να βασίζεται σε καταναλωτές που θα μπαίνουν σε ένα αυτοκίνητο Fiat και, μόλις αγγίξουν το τιμόνι, θα μεταφέρονται μαγικά σε μια άλλη διάσταση με διαστημόπλοια, φωτόσπαθα και χαρακτήρες Star Wars. Επιστρέφοντας στην πραγματικότητα δεν θα έχουν συνέλθει ακόμα από την εμπειρία τους, στοιχείο που τονίζει πόσο εξωπραγματικές είναι οι "Star Offers", δείχνοντας παράλληλα ότι, στην συγκεκριμένη περίπτωση, για να τις ανακαλύψετε δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε σε έναν πολύ μακρινό γαλαξία.
Η συγκεκριμένη συνεργασία ξεκίνησε με μια ξεχωριστή ενέργεια από την Garage Italia Customs προς τιμήν του Star Wars. Η FCA ανέθεσε στην ομάδα του Lapo Elkann να δημιουργήσει ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο με βάση το FIAT 500e, που παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες. Το αποτέλεσμα ήταν το 500e Stormtrooper, εμπνευσμένο από την ασπρόμαυρη πανοπλία των στρατευμάτων της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας στο Star Wars. Η εμφάνισή του είναι μια αναφορά στο χαρακτηριστικό χρωματικό συνδυασμό των Stormtroopers σε μαύρο και λευκό, ενώ τα σκούρα φιμέ παράθυρα θυμίζουν το περίγραμμα που έχουν τα κράνη τους. Στο εσωτερικό, το πρωτότυπο αυτό αυτοκίνητο διαθέτει μαύρα και λευκά στοιχεία με λάκα που συνδυάζονται με δίχρωμα δερμάτινα καλύμματα στα καθίσματα, στο ταμπλό και στα πάνελ των θυρών.