7/12/15

Nissan News ......


Η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, καλωσορίζει μία νέα έκθεση αυτοκινήτων Nissan στα νότια προάστια της Αθήνας. Πρόκειται για τη Nissan – Χαλκιάς Μ.Ε.Π.Ε στην  Καλλιθέα, η οποία θα υποδέχεται τους υποψήφιους αγοραστές ενός ολοκαίνουργιου Nissan, σε νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις πωλήσεων. 
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η μακρόχρονη παρουσία της εταιρείας Χαλκιάς Μ.Ε.Π.Ε στην αγορά του αυτοκινήτου, αποτελεί εγγύηση για το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών της Nissan, τόσο κατά την αγορά ενός νέου μοντέλου, όσο και για  το εξουσιοδοτημένο service.
Η έκθεση των αυτοκινήτων της Nissan – Χαλκιάς Μ.Ε.Π.Ε βρίσκεται  στη Λεωφόρο Συγγρού 242, στην Καλλιθέα, ενώ να σημειωθεί ότι το συνεργείο εξακολουθεί να λειτουργεί στο Μοσχάτο, επί της οδού Ιλισού  123. 
Το τηλέφωνο επικοινωνίας της νέας έκθεσης Nissan είναι 210 95 31 0089 και το e-mail halkias@halkias-nissan.gr 



Η Nissan ετοιμάζεται για να  επιστρέψει στο Mount Panorama τον προσεχή Φεβρουάριο, προκειμένου να υπερασπιστεί τη νίκη της στο 12-ώρο αγώνα αντοχής Bathurst 12 Hour,  έχοντας ως “όπλο” το  Nissan GT-R NISMO GT3.
Η ομάδα της NISMO θα παρατάξει μια εργοστασιακή έκδοση του αυτοκινήτου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με την υποστήριξη της αγωνιστικής ομάδας της Nissan Motorsport V8 Supercars, όπως επίσης και της ομάδας Nissan GT Academy RJN, των πρωταθλητών στην κατηγορία τους στο 2015 Blancpain GT Endurance Series PRO.
Για τον συγκεκριμένο 12-ώρο αγώνα αντοχής  Bathurst 12 Hour του 2016, η NISMO στην Ιαπωνία έχει κατασκευάσει ένα ολοκαίνουργιο Nissan GT-R NISMO GT3, το οποίο και  θα παραμείνει μόνιμα στην Αυστραλία μετά το πέρας του αγώνα.
Το 2015 ήταν μια αξιοσημείωτη χρονιά για το Nissan GT-R NISMO GT3, με νίκες σε τέσσερις ηπείρους και με  πρωταθλήματα τόσο στο   Blancpain GT Endurance Series στην Ευρώπη, όσο  και στο GT300 Super GT της Ιαπωνίας.
Σε αντιδιαστολή με τον παραδοσιακό αριθμό  #23 που χρησιμοποιεί η Nissan με τη NISMO για τη συμμετοχή της στους αγώνες  σε παγκόσμιο επίπεδο,  στο Bathurst 12 Hour του 2016 το αυτοκίνητο θα  φέρει τον αριθμό  #1, ως ενδεικτικό της προθέσεών της  για την υπεράσπιση του περσινού τίτλου.
Σχετικό video με τη συμμετοχή της Nissan στο Bathurst 12 Hour, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ!