Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

1ος ΑΓΩΝΑΣ DRIFT ΛΙΜΑΝΙ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ......


ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ Κυριακή 20 Δεκεμβρίου

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα κλείνει εορταστικά η αγωνιστική αυλαία του σωματείου μας για το 2015.
Το γοητευτικό Ναύπλιο, ένας κατεξοχήν ζωντανός ταξιδιωτικός προορισμός για κάθε εποχή του χρόνου, καλωσορίζει τη διεξαγωγή αγώνα DRIFT για πρώτη φορά στην πόλη.
Ο αγώνας μονών και διπλών περασμάτων θα φιλοξενηθεί στο λιμάνι του Ναυπλίου την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου.
Οι τοπικές αρχές σύσσωμες στηρίζουν εξαρχής αυτή τη διοργάνωση η οποία προβλέπεται ότι θα συγκεντρώσει πλήθος θεατών από τις γύρω περιοχές της Πελοποννήσου και όχι μόνο.
22 οδηγοί δήλωσαν συμμετοχή και θα συναγωνιστούν για να προσφέρουν πλούσιο θέαμα.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με τα ελεύθερα περάσματα στις 10:00 για να ακολουθήσει στη συνέχεια ο αγώνας στις 11:00.

Μεγάλοι χορηγοί:
ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΑΕ και SEAJETS
Επαγγελματίες, όχι μόνο από την ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου αλλά και από την Αθήνα στηρίζουν την εκδήλωση.
Χορηγοί επικοινωνίας:
SBC TV – ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ – SPORTAL TV – AYTOMOTO PATRAS.GR – TIME2RALLY.GR – 90.4 ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α