Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Renault Total Care 5 PLUS ......


Η συντήρηση σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή αποτελεί εξαιρετικής σημασίας διαδικασία για τη σωστή και ασφαλή λειτουργία κάθε αυτοκινήτου, ιδιαίτερα για όσα έχουν ήδη συμπληρώσει ένα σημαντικό αριθμό χρόνων ζωής και πιθανά χιλιομέτρων. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η TEOREN MOTORS B. N. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, αποκλειστικός εισαγωγέας των Renault και Dacia στην Ελλάδα, δίνει αυτό το χειμώνα –μέσω του προγράμματος Renault Total Car 5 Plus- την ευκαιρία στους ιδιοκτήτες Renault, 5 ετών και άνω, να ελέγξουν εντελώς δωρεάν το αυτοκίνητο τους. Παράλληλα στην περίπτωση που χρειαστεί κάποια επισκευή μπορούν μέσω του προγράμματος να επωφεληθούν από τις εξαιρετικές τιμές,  κρατώντας πάντα σταθερή την υψηλή ποιότητα που προσφέρει το επίσημο δίκτυο επισκευαστών της εταιρείας. Τα πακέτα περιλαμβάνουν το κόστος εργασίας και ανταλλακτικών (συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α.), προσφέροντας απόλυτη διαφάνεια, αφού ο πελάτης γνωρίζει εκ των προτέρων το ακριβές ποσό που θα καταβάλει για την ολοκλήρωση της επισκευής.  Στόχος σε κάθε περίπτωση είναι οι ιδιοκτήτες Renault να είναι εντελώς ξέγνοιαστοι όσον αφορά στη συντήρηση του αυτοκινήτου τους, απολαμβάνοντας υπεύθυνη και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση στις καλύτερες δυνατές τιμές.
Το πρόγραμμα Renault Total Care 5 Plus, που ισχύει μέχρι το τέλος του έτους, περιλαμβάνει δωρεάν έλεγχο 25 σημείων, 10 πακέτα συντήρησης και επισκευής που αφορούν σε μερικές από τις πιο συχνές εργασίες, καθώς και ειδικές προσφορές για ανταλλακτικά και αξεσουάρ με συνολικό όφελος έως 30%. Μέσω του Renault Total Care η TEOREN MOTORS έχει ήδη δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με τους φίλους της Renault. Τώρα με το πρόγραμμα Total Care 5 Plus, όλοι οι κάτοχοι αυτοκινήτων 5 ετών και άνω έχουν την ιδανική ευκαιρία να προσφέρουν την καλύτερη φροντίδα στο όχημα τους με την εγγύηση της Renault.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε