Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015 ......


Η έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015», έχει αρχίσει να υποδέχεται τους χιλιάδες φίλους του αυτοκινήτου. Η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα φιλοξενείται στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην δυτικό αεροδρόμιο, είσοδος από Λ. Ποσειδώνος) και θα παραμείνει ανοιχτή έως την Κυριακή 22 Νοεμβρίου. 
Η Παρασκευή 13 Νοέμβριου, ήταν αφιερωμένη στους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης και στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του αυτοκινήτου, στη ελληνική αγορά. Ενδεικτικό στοιχείο του ενδιαφέροντος των εταιρειών είναι ότι έχουν προγραμματισθεί τέσσερις επίσημες παρουσιάσεις νέων μοντέλων που κάνουν πανελλαδική πρεμιέρα στην έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015».  
Το φετινό μενού είναι πλούσιο. Περισσότερα από 120 μοντέλα εκτίθενται στους χώρους της έκθεσης και περιμένουν καρτερικά τους επισκέπτες. Υπολογίζεται ότι φέτος οι επισκέπτες θα ξεπεράσουν τις 60.000. Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι το αγοραστικό ενδιαφέρον παραμένει υψηλό και πως οι υποψήφιοι αγοραστές αναζητούν τις καλύτερες προτάσεις. 
Τα εντυπωσιακά περίπτερα έχουν πολλά νέα στοιχεία που αναβαθμίζουν την εικόνα των εταιρειών και δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να ενημερώνονται σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον για τα νέα μοντέλα και τις εξελίξεις στον χώρο του αυτοκινήτου.
Τα πρώτα σχόλια των εκπροσώπων των εταιρειών είναι θετικά και οι αναφορές στην προσπάθεια να δημιουργηθεί μια έκθεση ευρωπαϊκών προδιαγραφών είναι η καλύτερη ανταμοιβή για όσους εμπνεύστηκαν και εργάστηκαν για την υλοποίηση αυτού του δύσκολου επιχειρηματικού εγχειρήματος.
Στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015» συμμετέχει η συντριπτική πλειοψηφία των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά. Ειδικότερα οι επισκέπτες θα δουν τα νέα μοντέλα, τις ειδικές εκδόσεις καθώς και τα δημοφιλή μοντέλα των εξής εταιρειών: Abarth, Alfa Romeo, Αudi, BMW Hellas , Citroen , Dacia, DS Automobiles, Fiat, Ford, Honda,Hyundai, Jeep, Lancia, Mini , Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Seat, Ssangyong, Subaru, Suzuki, VW και Volvo. 
Σημαντική στοιχείο της φετινής διοργάνωσης είναι η χορηγία της FISIKON που έχει προστεθεί στον τίτλο της ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ. Η παρουσία της FISIKON είναι πολύ σημαντική για όλους τους συμμετέχοντες, γιατί η νέα υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 195 23-01-2015) οριοθετεί και επιτρέπει την έναρξη μετατροπών αυτοκινήτων σε σχήματα διπλού καυσίμου με τη χρήση φυσικού αερίου.
Επίσης οι επισκέπτες, θα ενημερωθούν για τα προϊόντα που είναι συνδεδεμένα με τα αξεσουάρ, ανταλλακτικά και το after market. Πρόκληση για όσους θέλουν να οδηγήσουν τα νέα μοντέλα και να κάνουν συγκρίσεις στα χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό τους είναι τα test drive, που θα γίνουν με μεγάλο αριθμό καινούργιων αυτοκινήτων.
Έχει προβλεφθεί ειδική σήμανση για τη καθοδήγηση των επισκεπτών από όλες τις κεντρικές αρτηρίες. Το φυλασσόμενο και δωρεάν πάρκινγκ μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 5.000 αυτοκίνητα. 
Το εισιτήριο κοστίζει 6 ευρώ ενώ τα παιδιά που είναι ηλικίας έως 12 ετών, δεν πληρώνουν εισιτήριο. 
Μειωμένο εισιτήριο 3 ευρώ για ΑΜΕΑ, Πολύτεκνους, Ανέργους, Φοιτητές και μαθητές με την επίδειξη αντίστοιχου δικαιολογητικού.  

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε