17/11/15

Η FCA Greece στην Αυτοκίνηση FISIKON 2015 ......


Τη δυνατότητα στο ελληνικό κοινό και στους φίλους της αυτοκίνησης να δουν από κοντά το πολυαναμενόμενο Fiat Tipo, τις νέες προτάσεις Fiat 500, καθώς και τη μοναδική Alfa Romeo 4C, δίνει η FCA Greece με τη συμμετοχή της στην έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση FISIKON 2015» έως τις 22 Νοεμβρίου 2015.
Στο πλαίσιο της έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο περίπτερο της FCA Greece και να γνωρίσουν κάποια από τα αυτοκίνητα που έχουν αλλάξει τα σύγχρονα δεδομένα στον κλάδο, να δουν τη μεγάλη γκάμα μοντέλων, καθώς και να ενημερωθούν για τις τιμές, τις προσφορές και όλα τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα. Παράλληλα, για κάποια μοντέλα, θα υπάρχει και η δυνατότητα test drive στους εξωτερικούς χώρους της έκθεσης.

Fiat

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του νέου Fiat Tipo αποτελεί λόγο αύξησης του αριθμού των επισκεπτών της έκθεσης και είδηση που δίνει τέλος στην πολύμηνη αναμονή του compact sedan της εταιρείας. 
Σχεδιασμένο εξ αρχής ως ένα τριών όγκων σεντάν, συνδυάζει την απόλυτη λειτουργικότητα με το ιταλικό στιλ προκειμένου να προσφέρει στο κοινό, αλλά και στους εταιρικούς πελάτες, το όχημα που ακριβώς χρειάζονται: άνετους εσωτερικούς χώρους, οικονομία σε επίπεδο κίνησης και συντήρησης, προσιτή και ξεκάθαρη τιμολογιακή πολιτική.
Στο νέο Tipo  οι περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις: 4.54 μέτρα μήκος, 1.78 μέτρα πλάτος και 1.48 μέτρα ύψος, υποστηρίζονται από ένα μεταξόνιο 2.64 μέτρων, που τονίζει τον εξαιρετικό εσωτερικό χώρο, ευρύχωρο ώστε να φιλοξενήσει άνετα πέντε επιβάτες, χώρο αποσκευών 520 λίτρων και εξαιρετική εργονομία οδήγησης. Όλα τα χειριστήρια βρίσκονται στη σωστή θέση, έτσι ώστε ο οδηγός να μπορεί να τα φτάσει εύκολα χωρίς να χρειάζεται να μετακινήσει τους ώμους του από την πλάτη του καθίσματος. 
Επιπλέον στοιχείο άνεσης αποτελεί η πλαισίωση του νέου σεντάν με προηγμένες τεχνολογίες που βελτιστοποιούν την εμπειρία του οδηγού και των επιβατών. Απόδειξη αυτού είναι πολλά από τα στάνταρ στοιχεία του εξοπλισμού του και η διαθεσιμότητα του συστήματος Uconnect™, που είναι εφοδιασμένο με μία έγχρωμη οθόνη αφής 5'', σύστημα hands-free με Bluetooth, audio streaming, text reader και αναγνώριση φωνής, θύρες AUX και USB, χειριστήρια στο τιμόνι και, κατόπιν παραγγελίας, με κάμερα οπισθοπορείας και σύστημα δορυφορικής πλοήγησης TomTom.
Ένα αυτοκίνητο λειτουργικό, γεμάτο με χρήσιμες λύσεις και εξοπλισμένο με αξιόπιστους, υψηλών επιδόσεων και οικονομικούς κινητήρες: δύο τουρμποντίζελ Multijet II και δύο βενζινοκινητήρες, με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο και ισχύ από 95 έως και 120 ίππους.
Παράλληλα, στο περίπτερο της Fiat οι επισκέπτες θα μπορούν να γνωρίσουν τη μεγάλη και ανανεωμένη οικογένεια του 500 και συγκεκριμένα τα 500 Lounge 0.9 85hp, 500X Pop Star 1.6 MTJ 120hp (4x2), 500x Cross Plus 1.4 MultiAir 170hp και 500L Trekking 1.6 MTJ 120hp, ενώ εκεί θα βρίσκεται και το Panda Cross 1.3 MTJ 95hp. 
Οκτώ χρόνια μετά την αναβίωση του εμβληματικού 500, η σκυτάλη της παράδοσης περνάει στο νέο 500, το οποίο ανανεώθηκε σε όλους τους τομείς, διατηρώντας τον ξεχωριστό χαρακτήρα και το μοναδικό του στιλ. Οι διαστάσεις του δεν έχουν αυξηθεί, ωστόσο, είναι περισσότερο τεχνολογικά εξελιγμένο, με 1800 καινοτόμες λεπτομέρειες να ενισχύουν την τολμηρή του προσωπικότητα. Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν όλα αυτά τα στοιχεία στο νέο 500 στην πλούσια έκδοση Lounge με τον κινητήρα 0.9 85hp.
Οι επισκέπτες θα μπορέσουν επίσης να δουν από κοντά τα off-road μοντέλα της Fiat, τα οποία απευθύνονται σε όλους όσοι ακολουθούν μια έντονη κοινωνική ζωή και ένα lifestyle που δεν περιορίζεται σε διαδρομές μόνο εντός δρόμου. Το γοητευτικό crossover της Fiat, το 500X, θα δώσει δυναμικό παρών με το διπλό χαρακτήρα του, City και off-road, με τις αντίστοιχες εκδόσεις του, Pop Star 1.6 MTJ 120hp (4x2) και Cross Plus 1.4 Multiair 170hp 4x4 AT9, ενώ θα είναι διαθέσιμο και για test drive. Τέλος, το δημοφιλές πολυμορφικό 500L Trekking 1.6 MTJ 16v 120hp E6 και το μικρό αλλά σκληροτράχηλο Panda Cross με τον κινητήρα 1.3 MTJ 95hp E6 θα έχουν τη δική τους θέση στο περίπτερο της FCA Greece.


Abarth

Ο Σκορπιός της Abarth θα κεντρίσει την προσοχή των επισκεπτών της έκθεσης με το Abarth 595 Turismo. Φτιαγμένο για να ξεχωρίσει με το στιλ, τις υψηλές επιδόσεις του, τις στιλιστικές λεπτομέρειες και τον «άγριο» χαρακτήρα του. Στο υψηλής αισθητικής εσωτερικό του, την προσοχή θα τραβήξουν η ποιότητα των υλικών αλλά και η μοναδική τεχνολογία που ενσωματώνει, χαρακτηριστικό παράδειγμα της οποίας αποτελεί η TFT οθόνη 7’’ που παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ακόμα και ο πιο απαιτητικός οδηγός.

Alfa Romeo

Οι σαγηνευτικές κυρίες της Alfa Romeo, MiTo και Giulietta, θα μονοπωλήσουν όπως πάντα το ενδιαφέρον όλων εκείνων για τους οποίους η οδήγηση είναι κάτι περισσότερο από μια απλή μετάβαση από το ένα σημείο στο άλλο. Σημαντικό γνώρισμα της απολαυστικής οδηγικής εμπειρίας, που προσφέρει κάθε Alfa Romeo, είναι η μοναδική προσωπικότητα, η τεχνολογία και οι υψηλές επιδόσεις, οι οποίες συνδυάζονται πάντα με μέγιστη ασφάλεια και οικονομική απόδοση, χαρακτηριστικά που διαθέτουν η MiTo και η Giulietta. 
Στην έκθεση οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις δύο Turbo Diesel εκδόσεις της MiTo: την ειδική έκδοση Racer που περιλαμβάνει μοναδικές στιλιστικές λεπτομέρειες vintage χαρακτήρα, εφοδιασμένη με τον κινητήρα 1.3 JTDM-2 85hp αλλά και την πλούσια έκδοση Distinctive με τον ίδιο πετρελαιοκινητήρα. Αλλά και η Giulietta θα βρίσκεται εκεί, εξοπλισμένη με τον 1.4 Multiair 170hp Euro 6 (παράλληλα με το λανσάρισμα του νέου diesel 1.6 JTDM-2 120hp), o οποίος συνδυάζει μεγαλύτερη απόδοση, μικρότερη κατανάλωση και μειωμένες εκπομπές ρύπων. 
Μεγάλο αστέρι του περιπτέρου θα είναι το supercar της Alfa Romeo, η 4C, πανέτοιμη να υποδεχτεί και να αιχμαλωτίσει τα βλέμματα και να κλέψει τις καρδιές όλων των επισκεπτών της έκθεσης. Εμπνευσμένη από τη θρυλική ιστορία της Alfa Romeo, με αυτοκίνητα που ξυπνούν τη διάθεση για πραγματικά απολαυστική οδήγηση, η 4C μοιάζει φτιαγμένη από το υλικό των ονείρων αλλά αποτελείται εξ ολοκλήρου από υλικά υψηλής τεχνολογίας, τα οποία μπορεί κανείς να αγγίξει και να δει από κοντά στην έκθεση Αυτοκίνηση FISIKON 2015.
Όσοι καταναλωτές ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα από τα μοντέλα της FCA Greece, μπορούν να επωφεληθούν από τις πολύ σημαντικές προσφορές, οι οποίες ισχύουν για παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης και παραδόσεις αυτοκινήτων μέχρι 31/12/2015.