Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Άρχισε η δράση ......


Οι εγκαταστάσεις του Ι.ΚΤΕΟ "Mr ΚΤΕΟ" στη Γέφυρα Ασπροπύργου φιλοξένησαν τη διαδικασία Τεχνικού και Διοικητικού, με την οποίο ξεκίνησε τυπικά ο αγώνας, που θα κορυφωθεί αύριο Σάββατο 28 Νοεμβρίου με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Από τη διαδικασία πέρασαν 53 αυτοκίνητα, ενώ άλλα 5 αναμένεται να περάσουν από έλεγχο εξακρίβωσης αύριο το πρωί λίγο πριν την εκκίνηση, τη στιγμή που 4 πληρώματα δε θα εκκινήσουν τον αγώνα. 
Θυμίζουμε, πως το 36ο Ράλλυ Παλάδιο έχει ως επίκεντρο τη Νέα Πέραμο Αττικής, που θα φιλοξενήσει το χώρο Εκκίνησης, Τερματισμού καθώς και το Service Park. Το 1ο αγωνιστικό αυτοκίνητο, θα εκκινήσει από τη Νέα Πέραμο στις 9.00 και θα επιστρέψει εκεί για τον τερματισμό στις  16.08, αφού τα πληρώματα θα έχουν αγωνιστεί σε συνολικά 7 ειδικές διαδρομές μήκους 50,66 αγωνιστικών χιλιομέτρων.
Ο καιρός αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, όντας μάλιστα το  κύριο θέμα συζήτησης στα "πηγαδάκια" μεταξύ των αγωνιζόμενων κατά τη διάρκεια του τεχνικού ελέγχου, με την επιλογή των κατάλληλων ελαστικών να αναδεικνύεται σε πολύ δύσκολη άσκηση. 
Όσοι από τους θεατές ενδιαφέρονται να εισέλθουν στις ειδικές διαδρομές, θα πρέπει να βρεθούν εκεί τουλάχιστον 1 ώρα πριν τη διέλευση του 1ου αγωνιστικού αυτοκινήτου. 
Το 36ο Ράλλυ Παλάδιο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μεγαρέων, ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί με την υποστήριξη του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας και της Δημοτικής Κοινότητας και Εμπορικού Συλλόγου Νέας Περάμου. 

Μεταξύ των Χορηγών του αγώνα συγκαταλέγονται οι Seajets, Car Center, Φάρμα Κεχαγιάς, Serkova, Bibelo Creperie Café και Turbo Hellas. 
Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι: Zougla.gr, 90,4_Κανάλι Ένα ΠΕΙΡΑΙΑΣ, SBC,  Automotopatras.gr, Time2Rally.gr, SportalTV, Κόκκινη Σημαία και SNP News.

Όλη η εξέλιξη του Αγώνα ΕΔΩ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α