18/11/15

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ ......


Το  «Χειμερινό Ράλλυ» αφιερωμένο στην μνήμη του αξέχαστου φίλου και Ιδρυτικού μέλους Γιώργου Ραπτόπουλου ξεκίνησε το Σάββατο το πρωί στις 14 Νοεμβρίου από το parking του φούρνου «Χωριάτικο» (πρώην Goody’s) στον Αγ. Στέφανο.
Τα πληρώματα κατευθύνθηκαν προς Αγ. Μαρίνα όπου και η πρώτη ανασυγκρότηση προκειμένου να επιβιβαστούν στο οχηματαγωγό για Ν.Στύρα. Οι ηλιόλουστες μέρες δεν υποστήριξαν τον τίτλο της εκδήλωσης αλλά έδωσε άλλη διάθεση  στους συμμετέχοντες. 


Μέχρι το βράδυ του Σαββάτου διαγωνίστηκαν σε 5 διπλές ειδικές δοκιμασίες ακριβείας ενώ την Κυριακή διεκπεραίωσαν άλλες 4 διπλές στο σύνολο τους 18 όπου από αυτές ανεδείχθησαν οι νικητές του «Χειμερινού Ράλλυ Γιώργος Ραπτόπουλος». 
Οι περιοχές που επισκέφτηκαν οι συμμετέχοντες όπως Κάβο Ντόρο, Ποτάμι, Ρεούζι Κάρυστος, Μαρμάρι αναδεικνύουν για ακόμα μια φορά τις ομορφιές της Ελλάδας.
Συγχαρητήρια  στα πληρώματα από το Άργος και τον Πύργο Ηλείας που διένυσαν τα περισσότερα χιλιόμετρα για να λάβουν μέρος στην εκδήλωση. 
Ευχαριστούμε πολύ επίσης τον Πολιτιστικό Τουριστικό Οργανισμό Ανεμοπύλες του Δήμου Καρύστου και την Κοινοπραξία Πλοίων Στύρων – Αγ. Μαρίνας  για την υποστήριξη τους.  


Νικητές ανεδείχθησαν οι κ.κ. 

1οι Γεωργόπουλος  Γιώργος - Τσιτσιλώνης Κωνσταντίνος Morris Mini MKII 1967 και 29β.π. 
2οι Λάμαρης Χάρης – Λάμαρη  Μαρία με Triumph TR3 του 1959 και 43β.π. 
3οι Φράγκος Νίκος – Γιαννόπουλος Κωστής με Alfa Romeo Junior GT του 1973 και 55β.π.