4/11/15

35ο Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου ......


Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του 35ου Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 7-8 Νοεμβρίου στην Ειδική Διαδρομή "Κλένια" και συγκέντρωσε 38 συμμετοχές.
Ο αγώνας προσμετρά στο Κύπελλο Χώματος 2015 ως ο 4ος γύρος του θεσμού και διοργανώνεται από το  Αθλητικό Σωματείο "Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας". Το πεδίο αγωνιστικής αντιπαράθεσης για τα 38 πληρώματα θα είναι η γνωστή ειδική διαδρομή "Κλένια" που έχει μήκος 11,85 χιλιομέτρων και θα πραγματοποιηθεί 3 φορές. Επίκεντρο του αγώνα θα είναι το χωριό Κλένια, όπου θα στεγαστούν η Service Area και η Γραμματεία, ενώ το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 63,12 χιλιόμετρα.
Το 35ο Rally Sprint  Κορίνθου στηρίζουν η εταιρία Λιπαντικών ENEOS, με σημαντική παρουσία στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό στο εξωτερικό αλλά και στην χώρα μας, η  "Ασημάκης Ανταλλακτικά" στην Κόρινθο και η Hatkar Service A.E. (Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz), ενώ όπως πάντα, στο πλευρό της οργάνωσης βρίσκεται ο Δήμος Κορινθίων.
Μια από τις πιο όμορφες ειδικές διαδρομές, το φυσικό περιβάλλον της Κορινθίας και το θέαμα που θα προσφέρουν τα πληρώματα του αγώνα, ο οποίος αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικός σε όλες τις κλάσεις, αποτελούν ιδανικό συνδυασμό για εκδρομή, το πρωί της Κυριακής 8 Νοεμβρίου 2015.