24/10/15

Αυλαία .....


Με το 3ο Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου, που διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ) στις 24-25 Οκτωβρίου 2015, θα πέσει η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ.
Το 3ο Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου μετά τις δύο επιτυχημένες του εκδόσεις, πλέον αναβαθμίστηκε και προσμετράει στον κορυφαίο θεσμό ράλλυ της χώρας μας. Παράλληλα, είναι ενταγμένος και στο καλεντάρι του πρωταθλήματος Ιστορικών αυτοκινήτων με συντελεστή 1.5, ως ο 4ος γύρος του εν λόγω θεσμού. Επίκεντρο του αγώνα θα είναι η πάντοτε φιλόξενη Αμάρυνθος, ενώ τα 34 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή, αναμένεται να προσφέρουν άφθονο θέαμα στις όμορφες και απαιτητικές ειδικές διαδρομές του αγώνα. 
Υπενθυμίζεται πως η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου 24 Οκτωβρίου, στις 16.28 με τη διεξαγωγή της ειδικής «Πισσώνας», η οποία εντάσσεται για πρώτη φορά στο πρόγραμμα του αγώνα. Στις 18.00, στην Πλατεία της Αμαρύνθου θα λάβει χώρα η Πανηγυρική Εκκίνηση, η οποία αναμένεται να συγκεντρώσει, όπως κάθε χρόνο, πλήθος κόσμου. Την Κυριακή, το μενού περιλαμβάνει 6 ειδικές διαδρομές, με τον τερματισμό να είναι προγραμματισμένος για τις 16.03 στην Πλατεία Αμαρύνθου. Οι απονομές θα διεξαχθούν στον ίδιο χώρο στις 18.00. Ο δρόμος για την ειδική του Σαββάτου θα κλείσει στις 15.30 ενώ 90 λεπτά πριν τη διέλευση του πρώτου αυτοκινήτου θα κλείσει ο δρόμος στις διαδρομές της Κυριακής. 
Σημειώνεται πως το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή, ξεκινά η χειμερινή ώρα, οπότε θα πρέπει να ρυθμίσουμε όλοι τα ρολόγια μας, μία ώρα πίσω! 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ LIVE ΕΔΩ!