27/10/15

ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ......


Για όλους εσάς που αγαπάτε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και θα θέλατε να παρακολουθήσετε έναν συναρπαστικό αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου να συμμετέχουν σε αυτόν, δεν έχετε παρά να πάρετε τον δρόμο για τα  βουνά μαζί μας. 
Ο λόγος; 
Για να απολαύσετε την 3η Ανάβαση Αττικής «Βαγγέλης Παλαπανίδης» 2015,  στην περιοχή των Δερβενοχωρίων. 
Στο τιμόνι της Οργάνωσης του αγώνα βρίσκεται το παλαιότερο και ιστορικότερο αθλητικό σωματείο η "Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου" (ΑΛΑ),  με την έγκριση της ΟΜΑΕ (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος) -ΕΠΑ (Επιτροπή Αγώνων Αυτοκινήτου).
Το Σάββατο 31.10.15 από τις  9.00 πμ, παρακολουθούμε παρέα τα επίσημα δοκιμαστικά και την Κυριακή 1.11.15 την ίδια ώρα, ζούμε την ένταση με το γκάζι και την αδρεναλίνη στο ΤΕΡΜΑ!

Το θέαμα θα αποζημιώσει και τον πιο απαιτητικό θεατή!

Η διαδρομή της 3ης Ανάβασης Αττικής 2015 είναι η ταχύτερη διαδρομή και κλείνει την αυλαία του Πανελληνίου  Πρωταθλήματος Αναβάσεων για το 2015.
Αποτελεί πρόκληση, για τον κάθε αγωνιζόμενο – οδηγό μιας και τα αποτελέσματα αυτής, θα κρίνουν  στις περισσότερες κατηγορίες, τους πρωταθλητές.
Για κάθε θεατή που στην όψη των πανέμορφων και δυνατότερων  αγωνιστικών αυτοκινήτων, διψάει να ζήσει στο πετσί του μια τέτοια μοναδική εμπειρία, τώρα είναι η ευκαιρία!
Σημαντικές πληροφορίες  όπως:  το ωράριο του αγώνα (πρόγραμμα), χάρτες και τρόπους πρόσβασης στην περιοχή, δελτίο καιρού και πολλά άλλα, θα βρείτε: 
Στο site της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου ΑΛΑ, www.ala-racingclub.gr 
καθώς και στη σελίδα της στο Facebook
www.facebook.com/AgonistikeLescheAutokinetouAla