26/10/15

6ο Ράλλυ Σπριντ Αιγίου ......


Η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου (Α.Λ.Μ.Α.), στις 14 και 15 Νοεμβρίου 2015, μετά την σχετική έγκριση της ΟΜΑΕ (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος), καλείται να διοργανώσει τον εξ αναβολής αγώνα, το "6ο Ράλλυ Σπριντ Αιγίου". 
Έτσι λοιπόν δίνεται η ευκαιρία σε αγωνιζόμενους αλλά και θεατές να απολαύσουν την κατηφορική ειδική διαδρομή ΦΤΕΡΗ, ίσως την καλύτερη ασφάλτινη ειδική διαδρομή στην Ελλάδα. 
Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015 ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής του αγώνα και λήγουν την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 20:00. Ο αγώνας προσμετρά στο Ασφάλτινο Έπαθλο Πελοποννήσου και στο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων 2015, με την πόλη του Αιγίου να αποτελεί το κέντρο του αγώνα.
Το Σάββατο θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στο ΙΚΤΕΟ ΑΙΓΙΟΥ AUTOVISION στην περιοχή Ρυάκια Αιγίου και στη συνέχεια τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν στην πλατεία Ψηλών Αλωνιών στο Αίγιο, για την τελετή της πανηγυρικής εκκίνησης που ξεκινά στις 21:00 στον χώρο της πλατείας. Ο αγώνας θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής ώρα 10:00. 
Η απονομή θα γίνει το μεσημέρι περίπου ώρα 14:00, την ίδια ημέρα, στην πλατεία των Ψηλών Αλωνίων. 
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες από το αθλητικό σωματείο της ΑΛΜΑ ΑΙΓΙΟΥ. Όλες οι πληροφορίες και τα σχετικά έγγραφα που αφορούν τον αγώνα θα βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της λέσχης. (www.alma-aigiou.gr)