Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στο +1,4% οι πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων ......


Ελαφρώς αυξημένες ήταν οι πωλήσεις καινούριων επιβατικών αυτοκινήτων τον Αύγουστο στην εγχώρια αγορά καθώς με 5.125 ταξινομήσεις, τα μεγέθη του πρώτου μήνα του φθινοπώρου αυξήθηκαν κατά 1,4% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, σύμφωνα με τα στοιχεία του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων. 
Σε ό,τι αφορά το εννιάμηνο, οπότε και έχουν καταγραφεί 58.183 ταξινομήσεις καινούριων επιβατικών αυτοκινήτων το πρόσημο είναι επίσης θετικό καθώς το παραπάνω μέγεθος είναι αυξημένο κατά 8,1% σε σχέση με το διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου του 2014.
Στα καινούρια φορτηγά, συνολικά στο εννιάμηνο καταγράφεται αύξηση 22,1% με 4.468 ταξινομήσεις ενώ σε ό,τι αφορά εδικά το Σεπτέμβριο οι πωλήσεις στην συγκεκριμένη κατηγορία παρουσιάζουν επίσης αύξηση 27 % σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2014, καταγράφοντας 423 μονάδες. 
Μείωση στο εννιάμηνο παρουσιάζουν οι ταξινομήσεις καινούριων λεωφορείων με τα ποσοστά μείωσης να διαμορφώνονται στο 35,6% για το διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου, ενώ σε ό,τι αφορά το Σεπτέμβριο οι ταξινομήσεις καινούριων λεωφορείων διαμορφώθηκαν σε 7 μονάδες έναντι 4 πέρυσι. 
Μείωση καταγράφηκε τον Σεπτέμβριο και στις πωλήσεις καινούριων μοτοσικλετών άνω των 50 κ.εκ. οι οποίες με 3.124 ταξινομήσεις συρρικνώθηκαν κατά 4% ενώ σε ό,τι αφορά το εννιάμηνο οι ταξινομήσεις καινούριων μοτοσικλετών μειώνονται οριακά σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2014, με 27.107 έναντι 27.251 μονάδων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε