9/9/15

Ο.Μ.Α.Θ. .....


Με ενθαρρυντικά μηνύματα ολοκληρώθηκε η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία του Ομίλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας με την προσέλευση των εθελοντών να ξεπερνά τις προσδοκίες επιδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πως ο αθλητισμός και δη ο μηχανοκίνητος αθλητισμός δηλώνει παρών σε όλες τις εκδηλώσεις που έχουν κοινωνικό χαρακτήρα.


Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στους επερχόμενους αγώνες και πιο συγκεκριμένα στην Βόρειο Ελλάδα με τρεις Αθλητές του Ομίλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας σε δύο αγώνες.


Ξεκινώντας από τις Σέρρες λοιπόν και τον 4ο αγώνα του Μακεδονικού κυπέλλου ατομικής χρονομέτρησης και drift όπου το παρόν θα δώσουν δύο αθλητές του σωματείου μας με τον Σπύρο Μόσιο και το πρωτότυπο του τύπου Lotus Super Seven να θέλει να επαναλάβει την πολύ καλή εμφάνιση που είχε τον Ιούνιο και τον Βασίλη Πρίντζιο με την προσεγμένη Opel Ascona του να σπάει το ρόδι σε επίσημους αγώνες.Αμφότεροι θα διαγωνιστούν στο άθλημα της ατομικής χρονομέτρησης.


Κλείνοντας θα πάμε στην Θεσσαλονίκη και σε έναν από τους πιο θρυλικούς αγώνες της χώρας μας το ράλλυ Δ.Ε.Θ. που και φέτος οι συμμετοχές του υπόσχονται ένα θεαματικό αγώνα.
Σε αυτό τον αγώνα λοιπόν θα συμμετάσχουν το πλήρωμα Πλάγος-Ρέντης και μάλιστα στην δύσκολη τόσο από πλευράς ποσότητας όσο και από πλευράς ποιότητας κλάση αυτή της Α/6 στοχεύοντας σε ένα καλό αποτέλεσμα συνεχίζοντας την εκπληκτική τους πορεία φέτος  μετρώντας σε δύο αγώνες μια δεύτερη και μια πρώτη θέση στην κλάση τους με την τελευταία να συνδυάζεται μάλιστα και με νίκη ειδικής διαδρομής  σε επίπεδο γενικής .


Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας θέλει να ευχαριστήσει από καρδίας όλους τους συμμετέχοντες στην εθελοντική αιμοδοσία και να ευχηθεί στους αθλητές του καλό αγώνα και καλή διασκέδαση.