16/9/15

Οι επιτυχίες του Ο.Μ.Α.Θ. συνεχίζονται ......


Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε με επιτυχίες για τον Όμιλο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας αφού ούτε λίγο ούτε πολύ σε δύο αγώνες  που πραγματοποιήθηκαν στην Βόρεια Ελλάδα συμμετείχαν  τέσσερις συνολικά αθλητές του σωματείου πετυχαίνοντας διακρίσεις και αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.


Ξεκίνημα από τις Σέρρες και τον 4ο αγώνα του Μακεδονικού επάθλου με τον Σπύρο Μόσιο και το πρωτότυπο του τύπου Lotus Super Seven να κλέβει για μία ακόμα φορά τις εντυπώσεις κρατώντας την τρίτη θέση γενικής κόντρα σε δυνατότερους συνδυασμούς σχεδόν μέχρι το τέλος.Άτυχη και η Αλεξία Τσιτσιγιάννη με Citroen Saxo μια συμμετοχή της τελευταίας στιγμής που έδειξε δείγματα της ταχύτητας της αλλά και των δυνατοτήτων του αυτοκινήτου μέχρι να αναγκαστεί να αποσυρθεί εξαιτίας μηχανικής βλάβης.


Εξαιρετικό ντεμπούτο έκανε ο Βασίλης Πρίντζιος με Opel Ascona καταφέρνοντας να ανέβει στο βάθρο καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση και στην ατομική χρονομέτρηση αλλά και στο drift δείχνοντας πως μπορεί να κινηθεί εξίσου γρήγορα και εντυπωσιακά.


Τέλος στο ράλλυ Δ.Ε.Θ. αναμφίβολα έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της χώρας μας ο Άλκης Ρέντης συνέχισε να διαπρέπει καθοδηγώντας με τον καλύτερο τρόπο τον Γιάννη Πλάγο.Το ταχύτατο πλήρωμα με όπλο τους ένα Peugeot 106 συνέχισε να εκπλήσσει τους απανταχού φίλους του αθλήματος τερματίζοντας στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης υποκλινόμενοι μόνο στα τετρακίνητα και σαφώς δυνατότερα αυτοκίνητα του αγώνα ενώ κέρδισαν και την κλάση τους (Α6) αλλά και την κατηγορία τους (F2).Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άλκης Ρέντης μετά και το ράλλυ Δ.Ε.Θ. φιγουράρει στην πρώτη θέση του μεικτού πανελληνίου πρωταθλήματος  συνοδηγών.
Μπορεί  το Σαββατοκύριακο  19-20 Σεπτεμβρίου να μην έχουμε αγώνες αλλά ο  Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας έχει αποδείξει ότι δεν αναπαύεται .Έτσι καλεί όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην παραλία του Βόλου όπου θα έχουν την ευκαιρία να δουν μια πληθώρα αγωνιστικών αυτοκίνητων και να γνωρίσουν και να συζητήσουν με τους ιδιοκτήτες τους.