Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πηλιορείτικη Φιέστα !!!


Τέλος Σεπτεμβρίου και μετά τις καλοκαιρινές διακοπές το ραντεβού είναι "κλεισμένο" στην μεγάλη γιορτή που λέγεται Ανάβαση Πορταριάς στο Πανέμορφο Πήλιο.
Αγώνας που αποτελεί πρόκληση για τους πιστούς των αναβάσεων αφού η διαδρομή με τις ιδιαίτερες συνθήκες πρόσφυσης αλλά και τις πονηρές στροφές, όπου απαιτείται ακρίβεια αλλά και εύρεση κατάλληλου ελαστικού συνθέτουν το πάζλ που λέγεται ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ.
Την οργάνωση του αγώνα όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Βόλου, έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου (Λ.Α.Β), με στόχο να προσφέρει ακόμη μία χρονιά ένα αγώνα προ πάντων ασφαλή και με πλούσιο θέαμα.
Ο αγώνας αποτελεί τον 6ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων & Πρωταθλήματος Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων.
Η προετοιμασία για την διεξαγωγή του αγώνα της 35ης ΑΝΑΒΑΣΗΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ 2015 στις 26 – 27 Σεπτεμβρίου έχει αρχίσει και παρά την οικονομική κρίση το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, με όλους τους πρωταγωνιστές του θεσμού να δηλώνουν παρών.
Στο πρόγραμμα του αγώνα τώρα,   οι συμμετοχές ξεκινούν την 1η του Σεπτέμβρη
και λήγουν στις 18 Σεπτεμβρίου στις 10 το βράδυ. Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και από ώρα 08:00 – 11:00 θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στον προαύλιο χώρο του Ξενοδοχείου Xenia Palace στην Πορταριά και εν συνεχεία στις 12:30 θα ξεκινήσει η διαδικασία των επίσημων δοκιμών η οποία θα πραγματοποιηθεί σε 3 σκέλη. Ημέρα του αγώνα η Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου με ώρα εκκίνησης στις 10:00 το πρωί. 
Ο δρόμος για το Σάββατο 26/9 θα κλείσει στις 11:00 από την διασταύρωση Άλλης Μεριάς έως και το πέρας των δοκιμών (18:00) και για την Κυριακή 27/9 από της 09:00 το πρωί έως και το πέρας του αγώνα (14:00).  Εναλλακτική διαδρομή μέσω Κουκουράβας – Μακρυνίτσας – Πορταριά.
Η Γραμματεία του αγώνα θα φιλοξενηθεί στο Ξενοδοχείο Portaria Hotel and Spa, καθώς και η απονομή των επάθλων στους νικητές η οποία θα γίνει μετά τον αγώνα και ώρα 15.00.
Πληροφορίες στο επίσημο site της Λέσχης www.lavolos.gr και στο τηλέφωνο/fax της Λέσχης 24210 55339, όπως επίσης στον κ. Δημ Γαρουφαλιά 6947156759 και τον Γεν. Γραμματέα κ. Γ. Μπέτα 6944590640.


ΠPOΓPAMMA ΑΓΩΝΑ

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχή Μόνιμη Γραμματεία
Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 22:00 Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής Μόνιμη Γραμματεία
Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 11:00 Δημοσίευση Πίνακα Εκκινούντων Μόνιμη Γραμματεία
Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 08:00-11:00 Διοικητικός & Τεχνικός  Έλεγχος Αυτ/των Xenia Palace Hotel (Πορταριά)
12:30 Επίσημες Χρονομετρημένες Δοκιμές   500μ μετά τη διασταύρωση Σταγιατών –Πορταριά
Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 10:00 Εκκίνηση Αγώνα 500μ μετά τη διασταύρωση Σταγιατών –Πορταρι
Τελικός Τεχνικός Έλεγχος Xenia Palace Hotel (μετά το πέρας του αγώνα)
Δημοσίευση Αποτελεσμάτων Γραμματεία αγώνα (30’ μετά το πέρας του αγώνα)
15:00 Απονομή Επάθλων Hotel Portaria & Spa (Πορταριά)

ΓPAMMATEIA TOY AΓΩNA - EΠIΣHMOΣ ΠINAKAΣ ANAKOINΩΣEΩN - ΓΡΑΦΕΙΟ TYΠOY

Η Μόνιμη Γραμματεία, το γραφείο Τύπου καθώς και ο επίσημος πίνακας ανακοινώσεων θα λειτουργούν: 
α) καθημερινά έως την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 22:00 στα Γραφεία της Λ. Α. Βόλου Θησέως 27A στο Τηλ & fax: 24210 55339. 
e-Mail: lavolos@otenet.gr  - Website www.lavolos.gr 
β) από το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 08:00 στο Ξενοδοχείο Portaria Hotel & Spa στην Πορταριά.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6944590640 – 6947156759 - 2428090000

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους στον αγώνα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σ.Ο.Α.Α. 2024 ...

 

Ανάβαση Ψάθας - Δοκιμές ...

  Ομαλά κύλησε η διαδικασία των χρονομετρημένων δοκιμών στην Ανάβαση Ψάθας που έλαβε χώρα το Σάββατο. Οι οδηγοί πραγματοποίησαν και τα 3 προγραμματισμένα ανεβάσματα και πλέον είναι έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη με το χρόνο στη δεύτερη πρωταθληματική Ανάβαση της χρονιάς. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας. Χορηγός του αγώνα είναι η Seajets και το il Desto Group. Ο Μάριος Ηλιόπουλος χωρίς να πιέσει ιδιαίτερα ήταν ο ταχύτερος στη διαδικασία των χρονομετρημένων δοκιμών στη Formula Saloon , οδηγώντας ένα Ford Fiesta και την Κυριακή θα κινηθεί με στόχο να προσφέρει θέαμα στους φίλους του αθλήματος που θα βρεθούν στις στροφές της Ανάβασης Ψάθας. Τον περσινό πρωταθλητή της κατηγορίας ακολούθησαν οι «Κανέλλος» (Peugeot 106) και Θανάσης Κοράκης (Nissan Silvia). Αίτημα για να αγωνιστεί την Κυριακή στον αγώνα έκανε ο Καλαματιανός Νικόλαος Παπαδόπουλος (Ford Escort MKII) που δεν σ

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ