8/9/15

Νίκη στην Α7 για Χατζηκωνσταντίνου – Ματαλιωτάκη .....


Εξαιρετική εμφάνιση για το πλήρωμα της ομάδας «ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ» - «GR TOURS» Χρήστο Χατζηκωνσταντίνου - Αλέξανδρο Ματαλιωτάκη που κέρδισαν την 1η θέση στην κλάση Α7 στο πολύ απαιτητικό 37ο Ράλλυ Αχαιός, ενώ παράλληλα τερμάτισαν στην 8η θέση της γενικής κατάταξης και στη 5η της F2. Ο αγώνας εξελίχθηκε στις γνωστές, γρήγορες και πολύ θεματικές Ειδικές Διαδρομές της Αχαΐας, «Σελινούντας» και «Φτέρη», οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από δύο φορές, το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Σεπτεμβρίου. 
Για άλλη μια φορά στο Ράλλυ Αχαιός το πλήρωμα του «ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ» - «GR TOURS» - Renault Clio Ragnotti, είχε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει τις αρετές του. Η παραδειγματική σταθερότητα και η ταχύτητα των Χατζηκωνσταντίνου – Ματαλιωτάκη, επέτρεψαν στο πλήρωμα να κρατηθεί σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση της κλάσης σε όλη της διάρκεια του αγώνα (εξασφαλίζοντας από την αρχή με άνεση της δεύτερη θέση), ενώ στο τέλος μετά την εγκατάλειψη των Περάκη – Κουρουγκιαούρη, ανέβηκαν στην πρώτη. Και μάλιστα η νίκη αυτή του πληρώματος από την Αθήνα, βάζει φωτιά στο πρωτάθλημα, αφού οι Χατζηκωνσταντίνου – Ματαλιωτάκης απέχουν πλέον μόλις 14,5 βαθμούς από την κορυφή της κλάσης Α7 του Πανελληνίου Κυπέλλου Ασφάλτου, ενώ απομένουν δύο ακόμη αγώνες για να ολοκληρωθεί ο θεσμός. 


Υπενθυμίζεται ότι βασικός χορηγός της προσπάθειας των Χατζηκωνσταντίνου – Ματαλιωτάκη είναι για φέτος η Ασφαλιστική Εταιρία «ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ Συν.Π.Ε.» γνωστή για τις εξειδικευμένες και απόλυτα φερέγγυες ασφαλιστικές υπηρεσίες που προσφέρει τα τελευταία 40 χρόνια στους ασφαλισμένους της - ιδιοκτήτες Τουριστικών Λεωφορείων, Λεωφορείων ΚΤΕΛ, Λεωφορείων Μεταφοράς Προσωπικού, Σχολικών Λεωφορείων και ΤΑΞΙ Van. Θυμίζουμε τέλος, πως το πάντα άψογο Renault Clio Ragnotti προδιαγραφών Α7, υποστηρίζει και συντηρεί η Renault Korenta του Γιώργου Ταράτσαλου. 

Επόμενος αγώνας για την ομάδα το 8ο Ράλλυ Σπριντ Δωδώνης που θα διεξαχθεί στις 3 και 4 Οκτωβρίου.