27/8/15

Γιά την κατάκτηση της κορυφής .....


Μετά από ένα μικρό διάλειμμα, λόγω της καλοκαιρινής περιόδου, οι αγωνιστικές δραστηριότητες στη χώρα μας επανεκκινούν με την 10η Ανάβαση Ομαλού, που διοργανώνεται στον Ομαλό Χανίων της πανέμορφης Κρήτης, από την Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων. 
Η Ανάβαση Ομαλού, θα διεξαχθεί το προσεχές διήμερο 29-30 Αυγούστου στη γνωστή διαδρομή που ξεκινά από το χωριό Φουρνές και αποτελεί τον 5ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και του Πρωταθλήματος Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων. Η πλειονότητα των πρωταγωνιστών του θεσμού, ταξιδεύουν στην Κρήτη όπου μάλιστα, θα έχουν πέραν του μεταξύ τους ανταγωνισμού, να αντιμετωπίσουν και εξαιρετικούς τοπικούς οδηγούς με πολύ καλά αγωνιστικά αυτοκίνητα. 
Αξίζει να τονίσουμε, ότι όπως συνηθίζει η ΑΛΑ Χανίων, εξασφάλισε επιπλέον παροχές για όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα για τους οδηγούς εκτός Κρήτης, όπως έκπτωση σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια, δωρεάν μεταφορά αγωνιστικών αυτοκινήτων προς και από τα Χανιά, πριμ εκκίνησης για τους οδηγούς εκτός Χανίων και έκπτωση για τους τοπικούς συμμετέχοντες. 
Όλα είναι  έτοιμα λοιπόν, για τη δυναμική και άκρως θεαματική επανεκκίνηση των ελληνικών αγώνων, οι οποίοι εισέρχονται αισίως στο δεύτερο μισό της φετινής αγωνιστικής χρονιάς !