19/8/15

Παγκόσμια Πρεμιέρα για το Νέο Astra .....


Συνέντευξη Τύπου στις 15 Σεπτεμβρίου, ώρα 9 π.μ.: Ο CEO του Opel Group Dr. Karl-Thomas Neumann μιλά για ένα τεράστιο άλμα στην κατηγορία των συμπαγών μοντέλων
«Το νέο Opel Astra είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο άλμα στην κατηγορία των συμπαγών μοντέλων, ως προς την απόδοση, τη συνδεσιμότητα και τον σπορ χαρακτήρα» σχολιάζει ο Dr. Karl-Thomas Neumann, εξαγγέλλοντας την παγκόσμια πρεμιέρα του bestseller της Opel στη φετινό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA). Ο CEO και η ομάδα του Opel Group προσκαλούν όλους τους δημοσιογράφους στη Συνέντευξη Τύπου της Opel στις 15 Σεπτεμβρίου, 2015 ώρα 9:00 π.μ., στο Περίπτερο D09, Hall 8.0. 
Παρουσία της GM CEO Mary Barra, ο Dr. Neumann θα παρουσιάσει το νέο Opel Astra στο περίπτερο των 3.300 m2 που θα έχει το σχήμα του Astra Galaxy. Ελαφρύτερο, πιο συμπαγές και ευέλικτο με πλούσιο εσωτερικό χώρο, το bestseller με τη νέα γενιά του σηματοδοτεί μία νέα εποχή στην απόδοση συμπαγών μοντέλων Opel. Το Astra υιοθετεί σχεδίαση ελαφρού βάρους και χρησιμοποιεί αποκλειστικά κινητήρες νέας γενιάς. Διαθέτει πολυάριθμα συστήματα ασφάλειας και υποστήριξης που είναι ασυναγώνιστα ή κάνουν ακόμα και την πρεμιέρα τους στην κατηγορία, όπως το σύστημα φωτισμού IntelliLux LED® matrix με αντιθαμβωτική δέσμη. Το Astra είναι επίσης το πρώτο νέο Opel που διατίθεται με την υπηρεσία Opel OnStar από το λανσάρισμά του. Η υπηρεσία προσωπικής συνδεσιμότητας και εξυπηρέτησης διασφαλίζει κορυφαία επίπεδα ασφάλειας και επικοινωνίας όλο το 24ωρο. Επιπλέον, η επόμενη γενιά του συστήματος infotainment IntelliLink λανσάρει δύο νέες συσκευές που επιτρέπουν την ενσωμάτωση κορυφαίων smartphone με Apple CarPlay και Android Auto.