21/7/15

Διαθεσιμότητα by Volvo .....


Οι πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και η επίδρασή τους στην εύρυθμη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος με την επιβολή σχετικών περιοριστικών ρυθμίσεων, δημιούργησαν αναστάτωση και στην αγορά αυτοκινήτου. Ιδιαίτερα επηρεάστηκε ο ευαίσθητος τομέας του after sales που σχετίζεται άμεσα με τη σωστή συντήρηση και, κατ’ επέκταση, την ασφάλεια των αυτοκινήτων. Η Volvo Car Hellas, θυγατρική της σουηδικής Volvo Cars και εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων και ανταλλακτικών Volvo στην Ελλάδα, μερίμνησε από την πρώτη στιγμή για την πλήρη και αδιάλειπτη τροφοδοσία του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της μάρκας, με τα γνήσια ανταλλακτικά Volvo. 
Παράλληλα, το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Volvo παρείχε από την πρώτη στιγμή στους πελάτες του – και φυσικά συνεχίζει να παρέχει - τη δυνατότητα εξόφλησης όλων των τιμολογίων συντήρησης και επισκευών μέσω εναλλακτικών τρόπων πληρωμής, χωρίς τη χρήση μετρητών (π.χ. πιστωτική / χρεωστική κάρτα). 
Κατ’ αυτόν τον τρόπο εξασφαλίστηκε ότι οι πελάτες της μάρκας μπορούν ανά πάσα στιγμή να έχουν σε άριστη κατάσταση το Volvo τους, χωρίς περιορισμούς, εκμεταλλευόμενοι τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Volvo. 


Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δίκτυο των Επισήμων Διανομέων Volvo σε όλη τη χώρα. Η σχετική λίστα είναι διαθέσιμη στην τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 800 100 7505 ή στο http://www.volvocars.com/gr/find-a-dealer